Mercz - niepoważny użytkownik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Mercz - niepoważny użytkownik (/Temat-Mercz-niepowazny-uzytkownik-111445) |
Mercz - niepoważny użytkownik - tidid - 31-03-2015 20:43 Witam Posiadam parę konta na fb ze znajomymi - około 20k. Zajmuję się rekatywacją fanpage, głównie erotycznych. Zawarłem umowę z Merczem, że reaktywuję jego fanpage, a następnie sprzedam z odpowiednią marżą załączoną przeze mnie. Niestety nie mam screenów z początku naszych rozmów. Posiadam jednak wiadomości w których podał mi cenę swoich fanpage oraz wiadomości po nieudanej próbie sprzedaży. Tutaj przyznaje mi admina: Dał mi redaktora na tych 4 fanpage (nie chcę wklejać nazw fanpage, jednak jeśli będzie potrzeba to podam) Teraz screeny rozmów po nieudanej sprzedaży (trochę z wysłanych pousuwałem i początek nie jest kompletny): Z tego co pamiętam napisałem, żeby dał mu admina, bo trudno będzie się zgrać w czasie a nie chce, żeby klient czekał. Nie chciałem dać pierwszy pieniędzy, gdyż to ja wszystko ogarniałem - lajki, posty, kupca. A poza tym Mercz ma mniejszy staż ode mnie, a reputy za różnego rodzaju loterie Po tej wiadomości przestał odpisywać... Próby nawiązania kontaktu nie skutkowały. Wczoraj wieczorem wszedł na forum - dokładnie 21:51 - można sprawdzić na profilu. Do tej pory nadal 0 kontaktu. Kupujący się niecierpliwi i chce wycofać ofertę. RE: Mercz - niepoważny użytkownik - MilanFan - 31-03-2015 21:45 @[Mercz], znów o Tobie temat. RE: Mercz - niepoważny użytkownik - piotrekprorok - 31-03-2015 21:53 Hmmm http://zarabiam.com/Temat-Mercz-oszust-108514 http://zarabiam.com/Temat-Mercz-oszust-108730 a teraz kolejny temat o userze Mercz RE: Mercz - niepoważny użytkownik - Mercz - 01-04-2015 11:21 Hm, to jest na temat współpracy. Nic tu nie ukradłem tym bardziej - FP jest mój. To, że mnie nie było dzień, to nic nie zmienia. Najczęściej są one spowodowane moją nieobecnością, bo najczęściej jestem na telefonie - to samo w tym temacie. Byłem na telefonie, czekałem aż wejdę na komputer (dziś) Gdybym chcial oszukac, to bym wzial te pieniadze i wtedy sie nie odzywal. Z telefonu nie moglem dac prawa Administratora, niestety, takze przepraszam za sytuacje tidid RE: Mercz - niepoważny użytkownik - tidid - 01-04-2015 11:49 Nigdzie nie napisałem, że nie ukradłeś Poza tym znalazłem kupca, pieniądze były jednak wycofał ofertę. Twój fanpage został reaktywowany i kto mi teraz zwróci czas poświęcony na jego reaktywację? Po prostu jeśli robisz z kimś interesy to rób do końca a nie idziesz sobie. Pytałem o Twój PayPal bo chciałem wysłać pieniądze. Każdy był wtedy online. Nie moja wina, że nie napisałeś do niego. Jesteś po prostu niepoważny w interesach RE: Mercz - niepoważny użytkownik - Mercz - 01-04-2015 11:54 Przepraszam Cie najmocniej, nie mialem jak przyznac mu tego FP z telefonu. Wyjaśnione, FP przyznany, kasa doszła. RE: Mercz - niepoważny użytkownik - tidid - 01-04-2015 12:28 Sytuacja się wyjaśniła i fanpage został pomyślnie sprzedany |