![]() |
Strona pod suby/cpa lub coś innego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Strona pod suby/cpa lub coś innego (/Temat-Strona-pod-suby-cpa-lub-cos-innego-111437) |
Strona pod suby/cpa lub coś innego - Tomono - 31-03-2015 19:02 Witam, kiedyś trochę zarabiałem na spamie jednak teraz to wydaje mi się, że ciężko z tym. Dlatego teraz rozmyślam nad stworzeniem strony np. z wideo pod suby/cpa czy coś innego, jednak jestem w tym zielony i mam pytanie czy byłby ktoś chętny mi pomóc z ogarnięciem tego ? Oczywiście mogę zaoferować refa lub udział w dochodach. P.S. Jeśli ktoś znalazł na forum coś przydatnego na ten temat na forum lub gdziekolwiek może się podzielić, nagrodzę reputem. RE: Strona pod suby/cpa lub coś innego - Voldir - 31-03-2015 21:09 W branży wideo ciężko będzie Ci się wybić bez spamu w różnych miejscach. Wypozycjonowanie strony pod z filmami pod suby w dzisiejszych czasach graniczy z cudem. Mówię z własnego doświadczenia bo sam działam wspomagając się lekkim spamem tu i ówdzie. Jeśli mogę Ci coś doradzić to jak jeszcze nie zacząłeś tworzenie strony właśnie pod video to odpuść sobie bo zaoszczędzisz swój czas i przede wszystkim nerwy ![]() RE: Strona pod suby/cpa lub coś innego - feellove - 01-04-2015 07:39 Polecam raczej strone pod download z jakas nisza, z filmami ciezko Ci sie bedzie wybic na tle konkurencji RE: Strona pod suby/cpa lub coś innego - Tomono - 01-04-2015 11:26 Dzięki, w takim razie chyba sobie odpuszczę ![]() RE: Strona pod suby/cpa lub coś innego - FreeZzz - 01-04-2015 11:35 (01-04-2015 11:26)Tomono napisał(a): Dzięki, w takim razie chyba sobdpuszczę Chcesz, to mam LP typu zalukaj, jest możliwość oglądania przez suby oraz pobrania , mogę Ci powiedzieć ze ludzie oglądają jak i pobierają wiec udzie zbić kasę, mogę pokazać Ci dowód RE: Strona pod suby/cpa lub coś innego - Voldir - 01-04-2015 15:16 UP Bez spamu masz wejścia na stronę z google? |