Pytanie początkującego na eForsie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Pytanie początkującego na eForsie (/Temat-Pytanie-poczatkujacego-na-eForsie-111422) |
Pytanie początkującego na eForsie - Koja - 31-03-2015 15:51 Dzień dzisiejszy Ilość wizyt:7 Ilość rejestracji:1 Ilość aktywacji:0 Skuteczność rejestracji:14,29 % Skuteczność aktywacji:0 % Dlaczego mam rejestracje, a aktywacje już nie ? Na screenach w galeri widziałem kiedyś ze ilość rejestracji była równa ilości aktywacji. Dlaczego u mnie jest inaczej ? // Wiem, że bedzię to gdzieś wyjasnione w tematach ale za dużo szukania RE: Pytanie początkującego na eForsie - suchy0001 - 31-03-2015 15:52 Zależy jaki program promujesz.Po Twoim poście sądzę,że full HD albo coś w ten deseń,wtedy liczy rejestracje w serwisie a aktywację dopiero w monenecie gdy zarejesteowany wyślę smsa Tapatalk xperia z2 RE: Pytanie początkującego na eForsie - Koja - 31-03-2015 15:57 Promuje erotyczne filmiki. Dzieki za odpowiedz [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] RE: Pytanie początkującego na eForsie - suchy0001 - 31-03-2015 16:16 Tak wiec to tylko bezpłatna rejestracja licz na to ze wyślę smska Tapatalk xperia z2 |