Refback 50% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Refback 50% (/Temat-Refback-50-111413) |
Refback 50% - asamer - 31-03-2015 14:10 Witam. Jako, że inwestuję w paru programach, chciałem zaoferować współpracę osobom, które też chciałyby zacząć, ale oczekują czegoś więcej niż tylko pomocy merytorycznej. Oferuję refback w wysokości 50% we wszystkich niżej wymienionych programach. Polega on na tym, że Ty rejestrujesz się z mojego reflinku, a ja zwracam 50% kwoty, która trafia do mnie dzięki Twoim działaniom Przykład: Program ProfitForest. Kupujesz 10 kampanii reklamowych, z czego 10% z ich zakupu trafia do mnie, czyli 1$. Ja połowę tej kwoty zwracam Tobie, t.j. 0.5$, z którymi możesz zrobić co tylko zechcesz. Oczywiście z wszelkich kliknięć w reklamy też dostajesz 50%. Jak szybko dostaniesz swoje 50%? Jeśli dzięki Tobie otrzymam min 1$, to do 24 godzin postaram się przesłać 50% na Twoje konto, chyba, że umówimy się inaczej. Na jak długo ten refback? Tak długo, jak w danym programie będę działał ja, Ty, albo sam program będzie istniał. Obsługiwane procesory płatnicze: PayPal i Payza Programy w których oferuję refback 50%: ProfitForest LucreLab Advertzer Tafficmonsoon Intellashares W razie większych inwestycji możemy się dogadać co do wysokości refbacku. Zapraszam do współpracy. Refback 50% - Klin - 28-05-2015 16:18 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |