Konto Fb pilne !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto Fb pilne !! (/Temat-Konto-Fb-pilne-111349) |
Konto Fb pilne !! - kukiz87 - 30-03-2015 14:54 1.Konto Fb Kobiece w pełni zweryfikowane : 2.Opis przedmiotu :Kupie konto kobiece na Fb pilnie dziś jak najszybciej konto zweryfikowane w pełni i chciałbym liczyć na mozliwość otrzymania kodu sms jezeli weryfikacja wyskoczy moze być świeze ze zdjeciem plus wgranym tłem może też być z kilkoma dużymi grupami 4.Kontakt :tylko pw jestem online caly czas 5.Cena o negociacji 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal Bardzo szybko pozyskałem juz kilka kont od uzytkowników dziekuje i obecnie nie potrzebuje juz kont , ale w przyszlośći napewno będe poszukiwał jeszcze pozdrawiam RE: Konto Fb pilne !! - wafel111 - 30-03-2015 16:25 posiadam konto 2 lata staż , 5000 znajomych , weryfikacja telefoniczna, 500 grup w zestawie konto pocztowe. Propozycje ceny pisz na pw Konto Fb pilne !! - surfer0700 - 03-05-2015 11:38 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |