![]() |
Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate (/Temat-Zarabianie-GameFlow-LeadMore-CashPirate-111299) |
Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - Survival24h - 29-03-2015 16:32 Cześć! Mam na imię Adam lat 20 i przedstawiam wam moje jak narazie marne zarobki. Parę dni temu tak zacząłem ale dopiero dziś działam. Jak narazie trochę słabo bo nie wiem jak ściągnąć do siebie potencjalnych klientów. ![]() Na GameFlow zarobiłem jak do tej pory 18,38zł(jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam do zagrania w grę http://tnij.org/stargames48 ![]() Leadmore ciężej jest działam na Facebooku stworzyłem strone, grupe i mam trochę ludzi ale słabo coś idzie dziś 4 wyświetlenia i 1 rejestracja 4,5zł zarobione. No i CashPirate ale co tu dużo pisać 1$ jak narazie. Podsumowując jeśli ktoś ma mi jakieś rady które umożliwią mi większe zarobki to o nie poproszę ![]() Cel zbiórki kasy: komputer do stremowania na twitchu RE: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - Lejston - 29-03-2015 16:36 Gameflow nie polecam, tną leady do tego często usuwają cały hajs, twierdząc że ruch motywowany, mimo tego, że nie był. RE: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - banikzabota - 30-03-2015 19:03 Powodzenia ![]() RE: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - broofie - 30-03-2015 19:34 (29-03-2015 16:36)Lejston napisał(a): Gameflow nie polecam, tną leady do tego często usuwają cały hajs, twierdząc że ruch motywowany, mimo tego, że nie był.Jesli potrafisz udowodnic sposob w jaki promujesz to nie ma problemu z naliczaniem. Mi wlasnie wyplacili (zlecilem jakis tydzien temu) hajs z refkow i nie mam nic do narzucenia. RE: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - TechByte - 31-03-2015 09:33 (30-03-2015 19:34)broofie napisał(a):No mi tez wyplacili bez problemu(29-03-2015 16:36)Lejston napisał(a): Gameflow nie polecam, tną leady do tego często usuwają cały hajs, twierdząc że ruch motywowany, mimo tego, że nie był.Jesli potrafisz udowodnic sposob w jaki promujesz to nie ma problemu z naliczaniem. Mi wlasnie wyplacili (zlecilem jakis tydzien temu) hajs z refkow i nie mam nic do narzucenia. RE: Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - mysc - 31-03-2015 14:20 Gameflow wypłaca bez problemu i kontakt z administracją jest na poziomie ![]() Zarabianie GameFlow, LeadMore, CashPirate - Hybrid1990 - 01-12-2019 19:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |