SHOP'owy restock ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: SHOP'owy restock ! (/Temat-SHOP-owy-restock-11128) |
SHOP'owy restock ! - KristopheR - 30-07-2010 07:43 Jak wiecie wczoraj odbył się kolejny już z rzędu SHOP'owy restock. -.- Od razu na wstępie widać, że Lockerz wprowadziło coś nowego, a dokładnie przy logowaniu musimy przepisać captche ! To nie żarty, luknijcie Tak, tak wygląda logowanie na uzupełnieniu Piszcie w tym temacie co o tym sądzicie, jakie są wasze poglądy i ogółem czy dostaliście się na restock Jak ostatnio nasz motorniczytramwaju, którego z tego miejsca pozdrawiam i gratuluje iPada ;> RE: SHOP'owy restock ! - kreatywny - 30-07-2010 07:55 no lockerz chce się obronic przed wszelkimi botami wypełniaczami itp. więc ich trochę rozumiem w gruncie rzeczy sam wolałbym by wszystko trzeba wypełniać ręcznie lub za pomocą hotkeys RE: SHOP'owy restock ! - Jumper002 - 30-07-2010 08:20 to musialo zaskoczyc wielu ludzi co na botach jechali i dobrze im tak napewno nagrody szybko nie zniknely bo boty nie mogly wejsc RE: SHOP'owy restock ! - MotorniczyTramwaju - 30-07-2010 08:30 Bardzo się cieszę z tego powodu. Ja dostępu do restocku nie miałem, odpuściłem sobie Czekam na generalny i oby te zabezpieczenia pozostały Wiadomo, kapcza to kapcza... RE: SHOP'owy restock ! - Jumper002 - 30-07-2010 09:20 moze ktos zarzuci screenami nagrod chyba ze ceny i nagrody sa takie same jak na poprzednim shopowym restocku jak ktos wie to niech napisze RE: SHOP'owy restock ! - KristopheR - 30-07-2010 13:22 @Jumper002 Poczekamy zobaczymy Świeże info: Hotkeye na SHOP'owym restocku działały, LRC nie otwarło PTZ Place xd A skrypty do logowania oszalały ;] |