Profitforest Refback!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Profitforest Refback!!! (/Temat-Profitforest-Refback-111136) |
Profitforest Refback!!! - czarny7777777 - 26-03-2015 21:19 Program jest stworzony na wzór PV + MTV Mamy tutaj 2 plany Rev Share 1. Plan srebrny - zarobek 150% - kupno akcji po 10$ za każda 2. Plan złoty - zarobek 200% - aby inwestować w tym planie musimy mieć wykupiony abonament opcje takie jak Micro Pracą, gry i akcje maja zostać dodane na początku kwietnia (a całkowitą nowością jest to, że kampanie można kupować już za ułamki procenta czyli nie trzeba zbierać az do 1$ czyli 1$ to 1500 pkt a można kupić kampanie 0.01 cent da ci to 15 pkt ) a klikacz może zachęcić jeszcze też to ze dziennie jest 100 pkt bonusowych za free BEZ PODATKU!!!! (czyli po 9 dniach jesteś w grupie z naliczeniami!!!!!) Dostępne procesory to: Payza, SolidTrustPay, PerfectMoney,Payeer, Bitcoin Dodam od siebie ze naliczania sa bardzo wysokie w 4 dni wrócił mi sie wkład ( Total Members 13302 i Total Payouts $4658.64 a to dopiero początek) Dobra a teraz cos o Refbackach !!!!!!!!! wyglądają one tak -5% od klików poleconych -10% od zakupów poleconych -0.5$ za każdą zakupioną Silver Share (10$) przez poleconego wiec jak oferuje po zarejestrowaniu się przez mój link refflink http://www.profitforest.com/ref/czarny7777777 50% z każdej opcji zawsze (płace od razu po uzbieraniu 0.5$ na PP lub PM ) czyli kupisz na start (10 kampania reklamowych za 10$) to ja ci wysyłam 0.5$ Przy większych kwotach procent może być inny oczywiście na twoją korzyść (Pisz PW!!!) Dla pierwszych 5 osób które się zarejestrują z mojego reflinka i osiągną 0.5$ dodatkowe bonusy !!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------- Wszystkie pytania proszę pisać na PW ---------------------------------------------- Profitforest Refback!!! - Klin - 28-05-2015 16:18 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |