![]() |
Do Kosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Do Kosza (/Temat-Do-Kosza-111113) |
Do Kosza - dariuszxdd - 26-03-2015 16:38 Oferuje zarobek dla wszystkich chętnych. Co trzeba zrobić aby dostać ode mnie 50gr ? Po pierwsze za rejestrować sie z tego linku, Po drugie, wykonać 250 wymian ruchu (w dzień uzyskas ok. 80 wymian. ~3 dni i masz 50 gr) Po dokonaniu tych czynności podajesz: nick adres PayPal Ja wysyłam kasę ![]() Ps. Możesz spróbować kilka razy rejestrować sie z innego ip. jeżeli mi zaliczy ciebie to ci prześle kolejne 50 gr ![]() Można zarobić trochę więcej. Jeżeli uważasz że jestem uczciwy , Reput mile widziany ![]() A i ja odwdzięczę się reputem za wystawienie opinii ![]() 50gr za rejestracje i dokonaniu 250 wymian ruchu - Klin - 28-05-2015 16:18 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |