Chrome, szybko rejestracja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Chrome, szybko rejestracja (/Temat-Chrome-szybko-rejestracja-111100) |
Chrome, szybko rejestracja - roonek1 - 26-03-2015 13:11 Witajcie ! Chciałbym się zapytać, jak dodać na Chrome użytkownika do szybkiej rejestracji. Pewnie nikt nie rozumie o co mi chodzi, więc wytłumaczę Jak wpisze się jedną literke w zakładce nazwa użytkownika/imię itd. to powinien pojawić się ciąg dalszy danych do rejestracji, który już się sam wpisze. Miałem to wcześniej, ale usunąłem i nie mogę teraz tego znaleźć (jaki ja głupi byłęm) i tak, szukałem u wujka google... Za pomoc, dziękuję RE: Chrome, szybko rejestracja - Goldes - 26-03-2015 13:15 Wchodzisz w ustawienia i szukasz auto uzupełnienie formularzy na gorze masz wyszukiwarkę w ustawieniach możesz tam wpisać jak nie będziesz mógł znaleźć. RE: Chrome, szybko rejestracja - roonek1 - 26-03-2015 14:15 Wielkie dzięki ! Chrome, szybko rejestracja - Admin - 27-03-2015 09:18 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, dlatego temat został przeniesiony. |