Facebook wydarzenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook wydarzenie (/Temat-Facebook-wydarzenie-111063) |
Facebook wydarzenie - patrol34 - 25-03-2015 17:40 Siemano. W planach mam zrobić wydarzenie facebook pod program z Hotcash.pl "Konkurs Buty New Balance" To wydarzenie robie na moim fejk koncie. Powie mi ktoś jak zaprosić bardzo duża ilość osób i skąd najlepiej. RE: Facebook wydarzenie - Sebqu - 25-03-2015 18:24 Czy to jest zgodne z prawem? RE: Facebook wydarzenie - erner - 25-03-2015 18:25 Facebook ma jakiś przelicznik do zapraszania osób do wydarzenia. Kiedyś zapraszałem i mi wyskoczył komunikat że jest jakiś limit i nie mogłem więcej dodawać osób. Innymi fake kontami też nie mogłem. To zależy od tego jak twoi zaproszeni akceptują. Jakieś % chyba są. RE: Facebook wydarzenie - Szrejter - 25-03-2015 18:39 To się nazywa algorytm Facebook wydarzenie - Majka - 29-10-2015 12:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |