![]() |
Procent od sprzedaży - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Procent od sprzedaży (/Temat-Procent-od-sprzedazy-110924) |
Procent od sprzedaży - seba274 - 22-03-2015 19:27 Szukam jakiegoś programu partnerskiego, w którym dostaje ileś tam procent od sprzedaży danego produktu. Zależy mi na tym abym mógł ten link umieszczać na grupach fb, forach, bo nie mam własnej strony. RE: Procent od sprzedaży - rachman - 22-03-2015 22:40 Jak nie chodzi o spamowanie to prawie każdy program partnerski tu pasuje. Najlepiej zapisz się do jakiejś dobrej sieci affiliacyjnej. Będziesz mieć do wyboru więcej produktów. Nadaj tematykę to może coś Ci się poleci ![]() RE: Procent od sprzedaży - kamil66n - 23-03-2015 12:24 Ze swojej strony mogę polecić program partnerski firmy Devil Cash, szybka i łatwa kasa, wysokie prowizje, świetne produkty na które jest duże zainteresowanie. Sam biorę udział w programie, poleciłem go również znajomym i przy odrobinie zaangażowania zarobić nie jest trudno, szczególnie że klienci są zadowoleni i chętnie polecają ofertę dalej bądź sami korzystają ponownie. Rejestracja jest darmowa, 30zł na start i do tego dla najlepszych nagrody takie jak darmowy przejazd bolidem Link Devil-cash RE: Procent od sprzedaży - teksty - 07-06-2017 18:48 Znalazłam coś co zmieni Twoje życie, wymagane zakupy własne na poziomie 70 zł m-c, ale uwaga można zwyczajnie zmienić krem, albo szampon na balsam myjący. Praca polega na promocji systemu 100% przez internet, a w panelu instrukcje wideo "step by step". Wiele firm dużo obiecuje, a tu proszę 1-sze zakupy i już cashback, a do 15-stego kolejnego m-c kolejne pieniądze. Niskie minimum do wypłaty 25 zł. Kto chętny pisać na priv. Ps. jestm w niebie ![]() RE: Procent od sprzedaży - wrzochal11 - 26-07-2017 22:42 Jaka tematyka Cie interesuje? Czy tak się pytasz gdzie dają najwięcej? |