Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu (/Temat-Jak-zdobyc-date-urodzenia-po-mejlu-110865) |
Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu - rekki - 21-03-2015 12:41 Tak jak w temacie, interesuje mnie zdobycie daty urodzenia konta na FB, mając jedynie emaila konta. Znalazłem w starym zeszycie sporo kont ze stażem i chciałbym je wykorzystać, ale niestety na wielu wyskoczyła weryfikacja na datę urodzenia, a nie zapisałem jej :/ Da radę jakoś zdobyć tą datę czy konto do śmietnika? RE: Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu - Branzolek - 21-03-2015 12:58 Spróbuj wejść na konto normalnie z poziomu innego konta i może będzie w informacjach RE: Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu - rekki - 21-03-2015 13:01 @[Branzolek] Albo nie ma informacji, albo konta wgl nie wyszukuje ;x RE: Jak zdobyć datę urodzenia po mejlu - Branzolek - 21-03-2015 13:06 To chyba konta nie wyszukuje. W moim ostatnio założonym 2-3 msc temu wyskoczyła weryfikacja i konto na fb było. |