Strona Internetowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Strona Internetowa (/Temat-Strona-Internetowa-110846) |
Strona Internetowa - Zimusek - 20-03-2015 20:18 Witam, myślę, że nadszedł czas aby przejść do bardziej zaawansowanej grupy earnerów. Chciałbym założyć własną stronę internetową, bardziej pod stream albo filmy. I teraz mam takie pytanie. Czy jeśli zrobię już tą stronę i na niej po prostu będą linki do stron leadmore, czy w takim wypadku musze na swojej stronie mieć jakiś osobny regulamin czy coś w tym stylu ? RE: Strona Internetowa - Jork - 20-03-2015 21:02 Dołączam się do pytania RE: Strona Internetowa - joefdgod - 20-03-2015 23:16 Nie musisz Gdybyś miał LP z pustą ofertą to może się tak zdarzyć ale jeżeli odsyłasz userów na oddzielną witrynę to bez regulaminu aczkolwiek ja tego nie praktykuję RE: Strona Internetowa - Voldir - 21-03-2015 21:17 Polecałbym Ci dodać do stopki odpowiedni zapis. Jeśli chcesz faktycznie założyć stronę to napisz do mnie na PW to Ci podeślę RE: Strona Internetowa - Weglowodan - 22-03-2015 15:40 Jeśli dajesz link do programu z leadmore nie musisz dawać dodatkowego regulaminu, jednak są przypadki kiedy lepiej coś tam skrobnąć. |