Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? (/Temat-Czy-da-sie-zarobic-kase-na-udostepnianiu-mocy-obliczeniowej-110808) |
Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - Medsonek - 19-03-2015 18:36 Oczywiście wiem, że można na tym zarobić Bitcoin. Jednak niezbyt chce mi się bawić w przesyłanie do porftela, wymienianie, sprzedawanie i dopiero wypłacanie. Szukam serwisu który automatycznie da mi zarobić $$$ i wypłacić je na paypal ( oczywiście za udostępnianie mocy obliczeniowej ) RE: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - biol1y - 19-03-2015 19:21 Jak nie chce Ci się "bawić", to najwyżej co możesz zostać wydym.. przez któryś z scamerskich serwisów oferujących kosmiczne zyski. Dodatkowo nie znajdziesz, ani jednego poważnego krypto-serwisu współpracującego z paypal, gdyż jest to najlepszy sposób na wyłudzenia (chargeback). RE: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - Siwy2606 - 19-03-2015 19:36 Aktualnie nie jest to lukratywne zajęcie, ale z Twoim podejściem to nigdy nie będzie. RE: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - Medsonek - 19-03-2015 20:36 No to może inaczej... znacie może jakąś zaufaną kopalnię BTC i stronę na której można założyć portfel z którego wypłacę na PayPal? RE: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - biol1y - 20-03-2015 12:49 (19-03-2015 19:21)biol1y napisał(a): Dodatkowo nie znajdziesz, ani jednego poważnego krypto-serwisu współpracującego z paypal, gdyż jest to najlepszy sposób na wyłudzenia (chargeback). RE: Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - cancan - 07-05-2015 01:40 (19-03-2015 19:21)biol1y napisał(a): Jak nie chce Ci się "bawić", to najwyżej co możesz zostać wydym.. przez któryś z scamerskich serwisów oferujących kosmiczne zyski. Dodatkowo nie znajdziesz, ani jednego poważnego krypto-serwisu współpracującego z paypal, gdyż jest to najlepszy sposób na wyłudzenia (chargeback). Pamiętam BTC-FLOW i wszystkie double... Straciłem tam 0,01 i od tego czasu jak widzę tego typu serwisy - Dziękuję postoję Czy da się zarobić kasę na udostępnianiu mocy obliczeniowej? - Artinesse - 05-05-2019 12:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |