Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie (/Temat-Whaff-Rewards-Pieniadze-za-30min-na-telefonie-110780) |
Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Dawid105 - 19-03-2015 01:39 Witam Chciałbym pokazać państwu sposób na łatwy zarobek na telefonie: 1.Ściągamy aplikację Whaff Rewards 2.teraz musimy się zarejestrować przez facebooka 3.Program prosi nas o podanie kodu polecającego Mój kod: AZ21954 *za użycie go dostaję się 0.30$* ja dostaję też troszkę 4.teraz gdy mamy już konto możemy zarabiać ja mam na to 2 sposoby A i B sposób A: robimy zadanie w których chodzi zazwyczaj o ściągnięcie aplikacji i codzienne włączenie na określony czas,ale w Polsce jest mało takich zadań więc ściągamy jakiś program VPN lub robimy to co ja: 1.Wchodzimy na stronę http://www.justfreevpn.com/ 2. Najważniesze jest dla nas to: Server: us.justfreevpn.com PPTP Username: justfreevpn PPTP Password:(zmienia sie co jakiś czas) 3. teraz wchodzimy w ustawienia telefonu -> sieci -> VPN i wpisujemy tam server login i hasło 4. Gdy już mamy to zrobione włączamy naszą sieć VPN i włączamy Whaff Apps 5. Teraz mamy już więcej ofert i można tak zarobić siedząć po +-20 minut dziennie Sposób B. 1.Wchodzimy w i Invite friends (musimy kliknac na paski obok znaku whaff) i mamy tam swój kod zaproszeniowy. 2.teraz zapisujemy go gdzies najlepiej w notatniku lub na kartce 3. wchodzimy w ustawienia aplikacje zarzadzanie aplikacjami klikamy na naszą aplikację i wybieramy opcję wyczyść dane. 4. teraz wylogowujemy się z facebooka i tworzymy nowego 5. Włączamy program spowrotem i logując się z nowego facebooka wpisujemy nasz kod z naszego głownego konta i zyskujemy 0,30$ 6. więc robiąc 35 fake kont na facebooku można zarobić już te 10.50$ A i zapomniałbym bym codziennie można kliknąć raz w "potwierdzenie obecności" i zarobić 0.01$ to niby nic ale zawsze może tyle brakować :-D Wypłata: na konto PAYPAL można wypłacić od 10.50$ Myślę że Pomogłem :-D RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - BabyBuns - 19-03-2015 16:48 Gdzie niby to czyszczenie danych bo nie widzę. Nie przyjmuje drugi raz mojego kodu. RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Empire - 19-03-2015 16:51 Nie polecam, banują za vpn każdego darmowego RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Dawid105 - 19-03-2015 21:09 Mnie nie zbanowali znaczy raz wyskoczyło mi powiadomienie że VPN coś tam ale to jak zmieniłem IP na Kanade tak to działa używająć tego co podałem na Samsungu kolejno Ustawienia-->Aplikacje-->Zarządzanie Aplikacjami-->Whaff Rewards--> wyczyść dane jaki masz telefon? RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - kolo951 - 25-07-2017 16:29 Sposób B nie działa Tylko za pierwszym razem wyskoczyło, że można czyj kod wpisać, później lipa mimo resetowania itp RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - czaarny - 01-08-2017 21:24 taa sposób B lipa ;p RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - RainbowDash - 02-08-2017 20:27 Lecą bany zarówno za sposób A jak i B. RE: Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Fininet - 13-08-2017 21:44 A jak jest u nich z wypłacalnością? Whaff Rewards: Pieniadze za 30min na telefonie - Hybrid1990 - 18-06-2021 09:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |