Tribler - Czyli porażka! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tribler - Czyli porażka! (/Temat-Tribler-Czyli-porazka-110767) |
Tribler - Czyli porażka! - tribler - 18-03-2015 19:46 Witam, zakupiłem serwer WWW w MintsHost.pl i Domenę .com także w MintsHost.pl Wszystko wykupiłem na ROK! Chciałem zrobić stronę z H@CKAMI i strona działa! LINK: hackforgame.com Strona miała być pod PPI, miałbyć piękny button do downloadu programu a nad nim "filmik" który nie działa bo trzeba ściągnać program Więc podwójny zysk Tylko jest jeden problem, nie umiem edytować szablonu Więc szukam pomocy lub doradzenia co z tym teraz zrobić RE: Tribler - Czyli porażka! - Voldir - 19-03-2015 15:29 Strona postawiona na Wordpressie? RE: Tribler - Czyli porażka! - linoskoczek - 19-03-2015 15:48 Ściągnij sobie jakiś szablon pasujący do zawartości, jaką chcesz umieszczać. Edytujesz przez Wygląd -> Edytor. RE: Tribler - Czyli porażka! - tribler - 19-03-2015 16:51 @[Voldir] Oczywiście Wordpress RE: Tribler - Czyli porażka! - Voldir - 19-03-2015 16:52 No to wszystko masz w kokpicie. Chodzi mi o opcję personalizacji RE: Tribler - Czyli porażka! - tribler - 19-03-2015 17:30 I właśnie tutaj jest problem Bo są jakieś kody i wgl te linijki kodów, a ja za chu** się nic a nic nie znam na tym Myślałem że będzie jakiś "lepszy" edytor i łatwiejszy RE: Tribler - Czyli porażka! - linoskoczek - 19-03-2015 20:12 Raczej nic łatwiejszego nie znajdziesz. Masz od groma pluginów do tworzenia sliderów itp., ale jeśli tworzysz stronę internetową to musisz się liczyć z tym, że z brakiem wiedzy na temat HTML nie zrobisz nic więcej niż typowy blogger. RE: Tribler - Czyli porażka! - Voldir - 19-03-2015 22:29 Niektóre szablony posiadają już gotowy, tak jak to było u mnie na Mojej stronie. Miałem już gotowy slider i tylko featured posty tam wrzuciłem i nawet ładnie to wygląda. WP jest bardzo prosty w konfiguracji i nie musisz niczego tak na prawdę konfigurować za pomocą kodów. Jest właśnie od groma pluginów. Nic prostszego nie znajdziesz. Weź na początek jakiś darmowy szablon, pobaw się i popróbuj konfiguracji z poziomu kokpitu a zobaczysz że to bardzo proste Tribler - Czyli porażka! - daniel42na - 01-11-2015 00:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |