![]() |
Jaką stronę polecicie??? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaką stronę polecicie??? (/Temat-Jaka-strone-polecicie-110751) |
Jaką stronę polecicie??? - Aloki - 18-03-2015 13:58 Witam zarabianiem przez internet zainteresowałam się niedawno i szukam dobrej strony która mi to umożliwi... Nie chodzi o to aby pieniądze były niewiadomo jak wysokie ale aby ich trochę było. Oczywiście wiem, że na początku będzie szło mozolnie ale mam nadzieję, że z czasem się rozkręcę. ![]() RE: Jaką stronę polecicie??? - Dante_/ - 18-03-2015 15:10 Dobra, fajnie że chcesz się zabrać "do roboty", no ale w jakiej "dziedzinie" chcesz zarabiać XD. RE: Jaką stronę polecicie??? - kolorpurpury - 18-03-2015 15:16 (18-03-2015 13:58)Aloki napisał(a): Witam zarabianiem przez internet zainteresowałam się niedawno i szukam dobrej strony która mi to umożliwi... Nie chodzi o to aby pieniądze były niewiadomo jak wysokie ale aby ich trochę było. Oczywiście wiem, że na początku będzie szło mozolnie ale mam nadzieję, że z czasem się rozkręcę. W zasadzie jak nie masz kasy na inwestowanie to i tak możesz zainteresować się tematem LucreLab, Paidverts oraz np. startującym niedługo ProfitForest. Dla Ciebie to kwestia zarobienia pierwszych dolarów, żeby móc się rozkręcać. Programy polegają na tym że klikasz w reklamy za punkty i jak już tych punktów nazbierasz będziesz dostawał reklamy za kasę. W Paidverts będzie coś takiego jak SWAP ale możesz sobie zbierać punkty i zostaną Ci zamienione między 6 a 10 kwietnia na akcje, które zamienisz sobie na kasę. Więcej się dowiesz jak poczytasz temat o Paidverts i znajdziesz mentora. Pozostałe programy działają podobnie więc po prostu klikasz. Jeśli jesteś w stanie zapewnić sobie dziennie po kilkaset lub więcej wejść w jakiś link to możesz się pobawić ze skracaczami - łatwo można zarobić parę dolców. Omijaj z daleka buxy bo będziesz klikał miesiącami za dolara. Suby sms to dość trudny temat dla początkujących w ogóle w zarabianiu ale są tematy na forum o subskrypcjach sms i są bardzo popularne - duża kasa za to, że ktoś wyśle sms lub poda numer ale nie taki prosty temat żeby ktoś to zrobił ![]() PPA to jeszcze bardziej odległy temat dla Ciebie chyba. Jest jeszcze trudniejsze niż suby ale masz cały świat do dyspozycji ![]() Na forum jest mnóstwo tematów, poradników dla tych bardziej i mniej ogarniętych poszukaj czegoś w czym czujesz się najlepiej. Jeśli chodzi o 3 pierwsze serwisy i skracacze linków jakieś podstawy mogę Ci podrzucić ![]() RE: Jaką stronę polecicie??? - pixel21 - 18-03-2015 15:35 Ja osobiście polecam Ojjo. http://wad.ojooo.com/register.php?ref=pixel21 . Dziennie 50 reklam do wyklikania, w tym 8 za 0,5 centów, dziennie samemu około 10 centów czyli 30 groszy ![]() Minimum do wypłaty tylko 2 $. Jeżeli chcesz więcej informacji zapraszam na PW Albo zapraszam do programu z sygnatury poniżej II
II II II V RE: Jaką stronę polecicie??? - kasiasz0611 - 19-03-2015 00:29 Na początek myślę że Qassa tez będzie ok, co prawda trzeba uzbroić się w cierpliwość ale myślę że warto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jaką stronę polecicie??? - Admin - 19-03-2015 13:16 http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ Jaką stronę polecicie??? - Admin - 19-03-2015 13:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |