Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]PayPal gifts jako nowosc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]PayPal gifts jako nowosc (/Temat-Rozwiazane-PayPal-gifts-jako-nowosc-1107)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]PayPal gifts jako nowosc - hubert_kielce - 24-01-2010 14:48

Czy moze mi ktos wytlumaczyc na czym bedzie polegala nagroda w postaci => PayPal gifts???

RE: PayPal gifts jako nowosc - Jeppers - 24-01-2010 14:49

pewnie są to przelewy na paypala tak jak to było na ostatnim restocku Tongue

RE: PayPal gifts jako nowosc - Bolt - 24-01-2010 15:17

No to wtedy nie będzie to żadna nowa nagroda a chyba chodziło im o jakieś nowe na ten restock... Mogli by to lepiej wytłumaczyć Tongue

RE: PayPal gifts jako nowosc - Tech - 24-01-2010 15:33

(24-01-2010 15:17)Bolt napisał(a):  No to wtedy nie będzie to żadna nowa nagroda a chyba chodziło im o jakieś nowe na ten restock... Mogli by to lepiej wytłumaczyć Tongue
No właśnie - przecież Ipod touch 32gb był już kilka razy. Tak samo DSI i te z paypala nagrody. Nie rozumiem tego :/

RE: PayPal gifts jako nowosc - top-michal - 24-01-2010 18:40

Udzieli mi ktoś informacji ile punktów trzeba było mieć w grudniu żeby wykupić Paypal gift?

RE: PayPal gifts jako nowosc - mariusz230594 - 24-01-2010 18:49

nie wiem, a brał już ktoś karty na amazon i ma dostał od nich towar?

RE: PayPal gifts jako nowosc - WalkmaN - 24-01-2010 20:02

hmm chyba raczej nikt nie brał kart Smile

RE: PayPal gifts jako nowosc - hubert_kielce - 25-01-2010 10:15

E czyli ten paypal to jakas jedna wielka zagadka.
Wlasnie tez myslalem zamowic sobie bon czy tam karte jak woliscie na amazon.uk ale obawiam sie bo nie wiem w jaki sposob jej uzyc czy np gosciu od ktorego bede kupowal towar zgodzi sie na to zebym uzyl tej katy czy nie, wogole nie mam pojecia jak sie do tego zabrac jezeli ktos juz cos zamowil moze podrzucic kilka informalcji albo zrobic jakiegos drobnego manuala jak uzywac tej karty jak ja honoruja i przykleic. Z gory dziekuje.
A poza tym to widzialem tutaj gdzies na forum ze bedzie taka opcja ze lockerz pokryje cala kwote badz polowe czegos co sobie bede chcial kupic. Czy jest to prawda czy fikcja? I kolejne pytanie jesli uzbieram tam te przypuscmy 2 000 PTZ i pokryja mi polowe wartosci nagrody to co mam rozumiec ze i samochod moge sobie kupic i mi pokryja polowe kosztow?? Tak mam to rozumiec??
Jeszcze raz dziekuje za pomoc i pozdrawiam

RE: PayPal gifts jako nowosc - Helga - 25-01-2010 10:27

Co do bonu na amazon.co.uk to przeglądałam region do których wysyłają z amazonu i Polski tam nie ma jak na razie :/

RE: PayPal gifts jako nowosc - Leopard - 25-01-2010 10:29

Byłes w ogóle kiedyś na amazonie Big Grin? To nie żadne aukcje jak Allegro tylko sklep. Tak jakbyś dostał bon do np. Media Markt. Przy zakupie wpisujesz kod tego bonu i albo dostajesz coś za darmo, albo masz np. tańsze o te 50Ł. Na reszte pytań masz odpowiedzi na forum.

@Helga nie wprowadzaj go w błąd. Kupiłem u nich Windows'a i wszystko było OK. Tylko od ceny trzeba odliczyć angielski VAT i dodać Polski.