Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
15 zł za rejestrację dalej aktualne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: 15 zł za rejestrację dalej aktualne (/Temat-15-zl-za-rejestracje-dalej-aktualne-110694)

15 zł za rejestrację dalej aktualne - MistrzuSysi - 17-03-2015 13:52

TrafficMonsoon:
TrafficMonsoon-Zarejestruj się

To program, który działa na zasadzie zarabiania w sieci poprzez oglądanie reklam.
Dostajemy codziennie reklamy o wartości MINIMUM 0,01$ każdą.
Obejrzenie ich razem zajmuje ok 5 minut, w wypadku gdy jest ich 10. A to już daje 0,1$. Nie musimy ich oglądać spokojnie możemy coś innego robić w tym czasie na komputerze. Wystarczy włączyć reklamę w zakładce i odczekać 30 lub 60 sekund w zależności od wartości reklamy. Następnie wpisać kod captcha i potwierdzić.
W tym czasie możesz surfować po sieci lub pisać ze znajomy, co tylko chcesz.
Także 5 minut dziennie klikania wystarczy. Także jest to naprawdę bardzo dobry i korzystny system. Dodatkowo można zarabiać również przez zakup AdPacków.
Znam wiele programów tego typu, ale ten naprawdę jest liderem na rynku.

DODATKOWO TYLKO U MNIE
Za rejestrację z mojego linku przyznaję darmowe dolary $$$, które otrzymujesz za to:

bez inwestycji***
rejestrujesz się z mojego linku polecającego.
Jeżeli zdobędziesz po rejestracji 1$, dam Ci drugie tyle to jest dla tych co nie zainwestuj.

kupujesz adPack ***
Z każdym zakupionym AdPack zarabiasz 110% a dodatkowo tylko u mnie otrzymujesz 15 zł ekstra za zakup w ciągu pierwszego tygodnia. Kup 10 AdPacków a otrzymasz 150zł.

Zapraszam do współpracy!
Czas to pieniądz
Masz pytania pisz na GG 8006470

RE: 15 zł za rejestrację - Duxone00 - 27-03-2015 10:25

@[MistrzuSysi] Po ilu dniach zwraca nam się zakup AdPack'a ?

RE: 15 zł za rejestrację - Sebqu - 27-03-2015 10:28

I ile kosztuje ad pack bo srednio zrozumialem

RE: 15 zł za rejestrację - MistrzuSysi - 27-03-2015 11:08

AdPAck kosztuje 50$ i zarabia 55$ w ciągu około 45-50 dni. @[Sebqu] i właśnie w tym okresie się zwraca w postaci 110% @[Duxone00]

15 zł za rejestrację dalej aktualne - Klin - 28-05-2015 16:18

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.