Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pomoc przy subach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pomoc przy subach (/Temat-Pomoc-przy-subach-110665)

Pomoc przy subach - kusas - 16-03-2015 20:53

Witam, próbuje coś zarobić na subach jednak nie wychodzi Sad Mam stabilne konto na FB, grupy od kickstera a i tak nie wychodzi, od wczoraj mam 69 UW więc nie tak źle ale 0 leadów, staram się wymyślić kreatywny tekst, zdjęcia staram się sam robić więc nie wiem co robię źle. Korzystam ze strony Aureon Sub jak coś.

RE: Pomoc przy subach - darkmatthew - 17-03-2015 00:05

Ja też skorzystam z pomocy
Proszę o kontakt PW

RE: Pomoc przy subach - Szrejter - 17-03-2015 00:08

Proponuje poszukać jakiegoś mentora, który udzieli ci wskazówek a być może podrzuci jakies nisze Wink

RE: Pomoc przy subach - TeYroXOfficial - 17-03-2015 00:13

Mentor Ci powie "SPAM, SPAM i jeszcze raz SPAM" typowe mentorzenie. Nie powie Ci swoich unikalnych nisz na których zarabia gruby hajs Wink

RE: Pomoc przy subach - gutek126p - 17-03-2015 06:30

(16-03-2015 20:53)kusas napisał(a):  Witam, próbuje coś zarobić na subach jednak nie wychodzi Sad Mam stabilne konto na FB, grupy od kickstera a i tak nie wychodzi, od wczoraj mam 69 UW więc nie tak źle ale 0 leadów, staram się wymyślić kreatywny tekst, zdjęcia staram się sam robić więc nie wiem co robię źle. Korzystam ze strony Aureon Sub jak coś.

kusas musisz sam dojść do dobrej niszy Smile Jak się czegość sam nie nauczysz to cie nikt nie nauczy jedynie na forum znajdziesz jakieś podpowiedzi i td Smile gotowej nisz nikt ci nie da Undecided dołącz do strefy wtajemniczonych jest tam dużo wartościowych poradników może coś ogarniesz Idea i zaczniesz zarabiać Smile
Ja osobiście nigdy nie zarabiałem nie zarabiam i nie mam zamiaru zarabiać na grupach FB bo jest to dla mnie wypalona nisza Undecided

RE: Pomoc przy subach - Mikey - 19-03-2015 01:46

Może zmień sposób Spamu? Jakiego programu używasz, pokaż nam swój przykładowy post, który udostępniasz.