Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam (/Temat-Chcesz-wymienic-Kryptowalute-na-inna-Zapraszam-110464) |
Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - pumas26 - 13-03-2015 17:40 witam . Chcesz wymienic kryptowalute na inna ? Zapraszam. Mozliwosc wymiany takich Kryptowalut jak : Bitcoin (BTC) , BlackCoin BLK, BitSharesX BTS, CureCoin CURE, Counterparty XCP Darkcoin DRK, Dogecoin DOGE Gems GEMZ, Litecoin LTC , MaidSafeCoin MAID, Namecoin NMC,NXT, Peercoin PPC, Paycoin XPY, Ripple XRP, , Reddcoin RDD, Storjcoin X SJCX, , Stellar STR. wszystkie te kryptowaluty mozecie wymienic . wymiana <->. obojetnie czy BTC <-> DRK czy DRK<-> BTC, PPC <-> CURE czy DOGE <-> LTC to przyklady jak mozna np wymieniac . transakcja trwa zaleznie od danej kryptowaluty, rozne kryptowaluty maja rozna ilosc potwierdzen zanim dojda na portfel. Minimum przy Depozycie danej kryptowaluty jaka chcecie wymienic to : BTC 0.002 LTC/DRK/XPY 0.3 NMC/XRP/CURE/XCP/PPC 2.0 BLK/BTS/NXT 20.0 DOGE/RDD/SJCX/GEMZ/STR/MAID 200 mniejsze losci depozytu danej kryptowaluty nie zostana wymienione , zostana zagubione. Podczas wymiany pomiedzy kryptowalutami jest naliczane (odejmowane) fee w wysokosci 10%. Na PW wysylasz mi Adress BTC czy innej kryptowaluty z ktorego bedziesz wplacal i na co chcesz wymienic i podajesz rowniez adress portfela na jaki ma zostac wplacone. A ja podaje ci adress wybranej kryptowaluty do wplaty . Wplacasz i czekasz tyle ile przecietnie trwaja transakcje . 1sze 10 wyplat dziennie jest bez oplat gorniczych. Po zakonczeniu transakcji prosze o komentarze tu w temacie zeby inni wiedzieli ze to nie scam . Do tej uslugi z mojej strony zrobie w przyszlosci strone www do automatycznej wymiany. Gdybym nie odpowiadal na PW to znaczy ze w obecnej chwili śpie. Kazdy musi spać Zapraszam i czekam na 1sze oferty wymiany. RE: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - pumas26 - 14-03-2015 00:17 Jeszcze jest jedna mozliwosc . Chcecie pomnozyc swoja kryptowalute , ktoras z tych co wyzej wymienione ? otoz tak . tu zlecacie mi wasza kryptowalute aby wymienic na BTC . a potem wybieracie pakiet procentowy z Mojego Projektu BTC http://nbproject.opx.pl czekacie na pomnozenie w btc . ja wyplacam btc i moge od razu wymienic wam na wasza jakas tam kryptowalute . prosze brac pod uwage wszystkie koszty zwiazane z wymiana na inne krypto i oplatami fee i innymi z http://nbproject.opx.pl RE: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - mamrocik - 17-03-2015 22:41 Jeśli aktualne , Posiadam 1000 Dogecoin . Chcę wymienić na bitcoiny. Pisałem Pw. RE: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - alan24 - 18-03-2015 13:51 jeszcze jedno drodzy forumowicze. gdy wymieniacie ktores z crypto to patrzcie w druga strone czyli na depozyt . np jak chcecie wymienic np litecoin na btc to przewalutowane wasze LTC na BTC musi byc o takiej samej wartosci co np minimum depo BTC. czyli jak macie LTC mniej niz wynosi minimum depozytu Btc to tak sie nie da wyplacic . musi byc np wasze LTC o minimalnej wartosci ,,depo BTC,,. zreszta napisze tu depozyt minimum i wyplata minimum zeby bylo jasne . teraz jezeli kolega Mamrocik bedzie chcial te 1000 Doge wymienic to wymienie mu wyjatkowo choc to tylko 50,000 satoshi (btc). a minimum depo-withdraw btc przewyzsza jego Doge . RE: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - mamrocik - 18-03-2015 15:05 Wszystko gra, przesyłka expresowa. POLECAM ps. Autor ma zablokowane pisanie na forum, więc piszcie na PW. Nadal aktualne . RE: Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - yedi5656 - 15-05-2015 03:09 (13-03-2015 17:40)pumas26 napisał(a): witam . Chcesz wymienic kryptowalute na inna ? Zapraszam. mam kod 50 zł paysafecard i chetnie wymienie na 9 ltc to jakieś 34 zł reszta karty gratis to jakieś 15-16 zł [email protected] mam kod 50 zł paysafecard i chetnie wymienie na 9 ltc to jakieś 34 zł reszta karty gratis to jakieś 15-16 zł [email protected] Chcesz wymienic Kryptowalute na inna ? Zapraszam - Hybrid1990 - 05-12-2018 17:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |