[Rozwiązane]Koszulka Z-list - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Koszulka Z-list (/Temat-Rozwiazane-Koszulka-Z-list-11046) |
[Rozwiązane]Koszulka Z-list - bartekfabin - 28-07-2010 11:40 Dostałem od Lockerz maila 16 lutego : Kod: Dear Lockerz Member, Koszulka dalej nie doszła, czekam tyle czasu czy możliwe że nie dojdzie ? Ile można czekać ? Z góry dzięki RE: Koszulka Z-list - Magnus - 28-07-2010 11:53 No niektóre osoby czekały po parę miesięcy.Sprawdź swoje dane czy nie masz polskich znaków itd.Możesz napisać e-maila do lockerz co z twoją koszulką i tak dalej.Wspominali coś ,że będą nagrody dla Z-list wysyłać na wakacjach. RE: Koszulka Z-list - bartekfabin - 28-07-2010 15:04 Przetłumaczy mi ktoś to : Drodzy lockerz.com Dostałem Z-list w połowie lutego i czekam dalej na koszulkę. Czy wysłaliście ją już ? Mogę się coś o tym dowiedzieć od was ? Czy długo mam jeszcze czekać ? Mój mail to [email protected] Proszę was o wyjaśnienie i odpowiedź. Z góry dziękuje ! Bartek Oraz jaki mail jest do lockerz ? RE: Koszulka Z-list - Yanke$ - 28-07-2010 17:02 Cytat:Dear Lockerz.com Mejl: [email protected] RE: Koszulka Z-list - Kamikadze - 29-07-2010 10:05 Witam, jeśli mam w danych np. Wrocław to nie przyjdzie mi przesyłka? ;> jestem nowy od wczoraj siedze na lockerz.com i jestem zielony w tym ;( RE: Koszulka Z-list - Magnus - 29-07-2010 10:15 (29-07-2010 10:05)Kamikadze napisał(a): Witam, jeśli mam w danych np. Wrocław to nie przyjdzie mi przesyłka? ;> jestem nowy od wczoraj siedze na lockerz.com i jestem zielony w tym ;( Swoje dane musisz wypełnić wiedząc o tym ,że nie wolno używać polskich znaków : Np. Wrocław napisz Wroclaw Kod pocztowy bez myślnika np. 55666 Telefon 0048xxxxxxxxx Imie czy nazwisko również bez polskich znaków. RE: Koszulka Z-list - kreatywny - 29-07-2010 10:16 musisz napisać bez polskich znaków czyli Wroclaw [Rozwiązane]Koszulka Z-list - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |