Reklamy na facebooku - problem, pomocy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Reklamy na facebooku - problem, pomocy. (/Temat-Reklamy-na-facebooku-problem-pomocy-110434) |
Reklamy na facebooku - problem, pomocy. - PLTeam - 13-03-2015 12:08 Siema mam problem jako iż jestem nowy na forum. Zablokowali mi konto menadżera reklam na fejsie, wysyłam do nich dowód osobisty w celu weryfikacji już z 15,20 razy i cisza... Olka z fejsa team pisze mi, że dodała sprawę do działu technicznego i czekam... Zrobiłem nowe konta na fejsie do reklamy i mi też poblokowali, reklamy stoją nie wiem, ktoś ma podobny problem, może ktoś pomoże, napisałbym do niego na PW jeżeli jest taka możliwość. Dzięki za pomoc i czekam na konkrety. Reklamy na facebooku - problem, pomocy. - Admin - 14-03-2015 07:51 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Reklamy na facebooku - problem, pomocy. - Duxone00 - 14-03-2015 13:17 dość często blokują jak ludzie flagują reklamę tzn musisz wstawiać jakiegoś fejka albo coś czego ludzie nie chcą oglądać i zgłaszają RE: Reklamy na facebooku - problem, pomocy. - MistrzuSysi - 18-04-2015 18:46 Jeśli obrazek ma tekstu za dużo to może dlatego Ci blokują. Dowodu osobistego nie wysyłaj w życiu do nich. Już kiedyś o tym pisali by tego nie robić. |