Nowa formuła restocków !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Nowa formuła restocków !!! (/Temat-Nowa-formula-restockow-11038) |
Nowa formuła restocków !!! - rosa1822 - 28-07-2010 09:38 Cytat:Prace nad nową formułą uzupełnień nagród (Restocków) zostały zakończone. Jupi!! w końcu będę miał większą szansę na nagrodę RE: Nowa formuła restocków !!! - mikolaj90 - 29-07-2010 09:17 Bez sensu wszystko. Lepiej było gdy restocki były zapowiadane. Teraz czekać 24/h na restock, on może się odbyć w każdej chwili Komu się będzie chciało ? Nudzą mi się już te serwisy bo wszystkie mają brak profesjonalizmu. Jeszcze będą wybrane nagrody w ograniczonej ilości. Do kitu ! Powiadomienia sms od września. Podsumowywując wszystko TakeAGift robi tak, żeby JAK NAJMNIEJ UŻYTKOWNIKÓW ZAMÓWIŁO NAGRODĘ. RE: Nowa formuła restocków !!! - MotorniczyTramwaju - 29-07-2010 09:34 Powiem szczerze, w kulki sobie lecą. Ja rozumiem kampić na restock na Lockerz, bo tam to naprawdę warto. Ale tu dają 1 nagrodę z każdej kategorii a reszta koszulek No ale życzę powodzenia Ja już z nimi skończyłem po 1 restocku... |