![]() |
Video - Suby czy Premium? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Video - Suby czy Premium? (/Temat-Video-Suby-czy-Premium-110364) |
Video - Suby czy Premium? - Voldir - 12-03-2015 13:27 Chciałem zapytać osób które działają na programach Video w różnych serwisach. Na takim programie konwertuje Wam lepiej SMS Premium, gdzie użytkownik wie że to będzie kosztowało, tylko nie wie ile? Czy lepiej wychodzi Wam subskrypcja ? W SMS Premium to mam na myśli HC a suby to inne serwisy bo nie we wszystkich jest ta opcja. Zastanawiam się nad tym bo chciałbym troszkę zwiększyć konwersję i być może zmienić serwis na HotCash ![]() Wiem wiem że była już dyskusja nt. Suby vs. Premium ale chodzi mi typowo pod Player ![]() RE: Video - Suby czy Premium? - szykiryki - 12-03-2015 20:53 Rzadko promuje video, ale miałam taki epizod. Porównując leadmore i hotcash (na najwyższej stawce) znacznie lepiej wypadło HC. LM zyskowność w granicach 2%, hotcash 6-7% przy analogicznej liczbie UV. Ogolnie rzecz biorąc premium wypadają zwykle lepiej niż suby, ale oczywiście to jest zależne od wielu czynników. Nie pozostaje Ci nic innego, jak przeprowadzić własne testy ![]() RE: Video - Suby czy Premium? - rj7rad - 12-03-2015 21:16 Video masz na myśli filmy czy wszelakie streamy itp. ? Dziś testowałem HC LiveStream365, stawka 9.50 - konwersja 0.20 przy 1k UV Po ok 600uv i jeszcze 0 leadów zmieniłem linki na tradycyjny LM - konwersja 0.60% przy 3.5k uv RE: Video - Suby czy Premium? - Voldir - 12-03-2015 21:25 Miałem na myśli typowo filmy ![]() Pytam bo czytałem że podobno M0 lepiej konwertuje niż MT ![]() RE: Video - Suby czy Premium? - prololex - 12-03-2015 23:25 Ja testowałem player na eforsie i do leadmore się nie umywa. Na sms premiem wogóle leady nie wpadały. Polecam posłuchać Szykiryki i samemu sprawdzić co będzie lepsze dla Ciebie. RE: Video - Suby czy Premium? - Liromir - 12-03-2015 23:28 jeśli są to filmy pełnometrażowe to zdecydowanie M0, człowiek ma w głowie że jak wyśle SMS to coś dostanie, w tym wypadku film (patrz PPV itp), w przypadku MT od dawna się rozchodzi by nie podawac nr telefonu itd.. RE: Video - Suby czy Premium? - Lusek - 12-03-2015 23:41 A mnie lepiej wpadają suby nż premium. Na Leadmore mam około 5-6 pobrań przy 200 UU. Na HotCash już tak pięknie nie było. RE: Video - Suby czy Premium? - Voldir - 13-03-2015 01:06 Dziękuję wszystkim za odpowiedź w tym temacie. W sumie to muszę przetestować chyba jednak HC i SMS Premium. Dobiję tylko 500 zł na LM żebym mógł wypłacić i podmienię swoje linki. Będę działał na stawce 6.5 zł. @[Liromir] masz rację. Ktoś kto wysyła sms'a, wie że coś dostanie. Widzę że zdania są podzielone i to na pewno zależy od programu jaki model płatności będzie lepiej konwertował. @[szykiryki] i @[rj7rad] dzięki za porównanie obu serwisów ![]() |