Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Reputy (/Forum-Refback-za-Reputy-128) +--- Wątek: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! (/Temat-Regulaminu-dzialu-Refback-PRZECZYTAJ-ABY-TWOJ-TEMAT-NIE-TRAFIL-DO-KOSZA-11030) |
Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - Admin - 27-07-2010 23:33 Regulaminu działu Refback 1.Refbacki – system który ma na celu wzajemną korzyść obu użytkowników wyrażona najprościej ,, Ja coś robię ty zrób coś dla mnie’’ 2.Zakazane jest zachowanie wykazujące cechy nieuczciwości, podszywania się w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, wyłudzania i innego typu zachowań ogólnie nie aprobowanych w społeczności internetowej w tym płacenie za rejestracje/kliki na własnych stronach www. Wszelkie zachowania mające ww cechy lub cechy podobne wywołają skutek w postaci interwencji administracji. 3.Staraj się zachować systematykę umieszczając tematy zgodnie z ich treścią- czyli pamiętaj o umieszczeniu w temacie informacji co dajesz i co oferujesz. 4.Pisząc temat , staraj się precyzyjne określić swoje oczekiwania, a także napisz co oferujesz w zamian. Pamiętaj, że temat musi być zgodny z regulaminem ogólnym forum. 5.Osoba która odpowiada na prośbę / temat twórcy działu wyraża swoje zainteresowanie. Zakazane jest spamowanie w dziale autora. Piszą tylko osoby zainteresowane. 6.Jeżeli oczekiwanie autora zostanie zaspokojone zobowiązany jest on do poinformowania o tym pisząc odpowiedniego posta w temacie. 7.Podpisz się i zostaw swoje dane pod którymi można się z Tobą skontaktować jeśli to konieczne. 8.To jedyny dział w którym reputacja może zostać użyta jako waluta przetargowa, zwykły użytkownik może przyznać tylko 1 punkt reputacji za jedną przysługę(nie więcej), osoby z rangą VIP i wyżej mogą przyznać kilka punktów zależnie od rangi. 9.Użytkownik ma możliwość tworzenia dowolnej ilości tematów, z wyjątkiem tworzenia kilku tematów dotyczących tego samego serwisu (przykładowo kilka tematów z linkami skipads). 10.Tylko osoba która zakłada temat może przydzielić punkty reputacji. Użytkownik - 1 reput za 1 refbacka VIP - 2 reputy za 1 refbacka CS-Admin - 2 reputy za 1 refbacka Tutor - 3 reputy za 1 refbacka Dziennikarz - 3 reputy za 1 refbacka Specjalista - 3 reputy za 1 refbacka Programista - 3 reputy za 1 refbacka Moderator - 4 reputy za 1 refbacka Super Moderator - 5 reputow za 1 refbacka RE: Regulaminu działu Refback - tyndyk23 - 28-07-2010 09:14 Ależ pięknie to Banan napisałeś RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - jackass555 - 19-03-2012 22:37 No to się trzeba przystosować xD RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - Archiebald - 24-05-2013 13:41 Proponuję aby do regulaminu dodać punkt , w którym określa się czas na przyznanie reputka albo w jakiś inny sposób to rozwiązać bo widzę że niektórzy użytkownicy zapominają ... Chodzi mi o to aby ludzie wywiązywali się z danego słowa Rozumiem że nie każdy siedzi cały czas przy kompie i szybka reakcja jest nie jest zawsze możliwa. Tak dla przykładu naklikałem trochę linków a moich repów nie widzę podczas gdy widzę prawie cały czas online ludzi , którym klkałem i piszą nowe posty itp itd ale starych postów nie chce się leniuchom sprawdzać . Komu by się chciało pisać później do każdego pw z żądaniami - strata czasu . Pozdrawiam RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - FalosPL - 13-03-2014 17:38 Regulamin przeczytany. Będę się do niego stosował. RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - Nju - 06-07-2014 08:58 Akceptuje postanowienia Regulaminu RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - AizenKIng - 15-08-2016 23:04 Przeczytane! RE: Regulaminu działu Refback - PRZECZYTAJ ABY TWÓJ TEMAT NIE TRAFIŁ DO KOSZA ! - brak - 05-12-2016 21:48 Witam, mam pytanie odnośnie regulaminu bo mnie to nurtuje - czy możliwy jest temat reput za reput? |