Czy taka strona jest legalna? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy taka strona jest legalna? (/Temat-Czy-taka-strona-jest-legalna-110272) |
Czy taka strona jest legalna? - PapaSmerf - 10-03-2015 20:31 Witajcie, dostałem ostatnio sms: "Niespodzianka dla (nr tel)Możliwa wypłata na Twoje konto to nawet 8.845zł.6 niespodzianek gwarantowanych!Odpisz za darmo: FREE na nr xyz" i adres www na dole: sklep.rms.net.pl Na stronie widzimy tylko tapety, animacje oraz jakieś badziewne gry.Wybierając np tapety mamy: "Uzyskaj bezpłatny dostęp do całego kontentu przez 24 h! Pisz FREE pod numer 60220 Codziennie od poniedziałku do soboty otrzymasz unikalny link, dzięki któremu pobierzesz wybrane przez siebie produkty. W ramach serwisu FREE MULTIMEDIA właściciel sklepu przewidział sześciodniowy okres promocyjny, podczas którego otrzymasz sześć pierwszych linków za darmo. Opłata za kolejne dni korzystania z serwisu wynosi 2zł +VAT (2,46zł z VAT) za każdy SMS przychodzący w ramach zamówionej usługi. W regulaminie nie ma ani słowa o wygraniu tych 8k zł.Czy to nie podchodzi już pod naciąganie?Co prawda nie wiem czy po wysłaniu rzekomo darmowego smsa o treści FREE pod xyz nic nie płacimy czy zapisujemy się do subskrypcji. RE: Czy taka strona jest legalna? - forumisko - 10-03-2015 21:35 Też dostałem takiego sms'a Mi tu śmierdzi na kilometr naciąganiem. RE: Czy taka strona jest legalna? - damko123 - 10-03-2015 22:08 olać, wykasować, wyjebać jak najdalej z telefonu; d Czy taka strona jest legalna? - Artinesse - 28-02-2018 11:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |