Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Buxy, oglądanie reklam itp - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Buxy, oglądanie reklam itp (/Temat-Buxy-ogladanie-reklam-itp-110230)

Buxy, oglądanie reklam itp - xXxPiciaxXx - 10-03-2015 09:04

Witam, nie wiedziałem gdzie postawić temat, jeśli w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Sprawa jest tego typu że mam do dyspozycji 4-5 wirtualnych maszyn dzięki wujkowi google, no i postanowiłem władować w nie wszystko co się da, buxy czy jakieś autosurfy dzięki którym będzie można coś zarobić, nigdy wcześniej tym się nie interesowałem bo zarobki dziennie jakie tam można wyciągnąć są śmieszne, ale jak już się pomnoży przez 5 i przez kilka serwisów oferujące takie zarabianie myśle że coś można dorobić Wink

Póki co korzystam tylko z war of clicks ponieważ jest takowy bot Big Grin
Za pomoc chętnie pomogę JA w postawieniu tych maszyn, bo jest to darmowe na 60dni Wink
Więc jak pewnie się domyślacie przez te 60dni chce wycisnąć ile się da Tongue

RE: Buxy, oglądanie reklam itp - Darven - 10-03-2015 10:26

a co takiego jest trudnego w postawieniu wirtualnej maszyny? Przecież to każdy może zrobić i to na dłużej niż 60 dni. No chyba że ja czegoś nie rozumiem

RE: Buxy, oglądanie reklam itp - xXxPiciaxXx - 10-03-2015 12:07

za darmo ? to podaj mi inną stronke która udostępni Ci nie limitowaną liczbe (przynajmniej mi się tak wydaje bo juz mam 5) wirtualnych maszyn o całkiem spoko sprzęcie
W dodatku jak już nawet zrobisz tą maszynę to prosty człowiek który nigdy się nie zajmował vps wcześniej wydaje mi się że nie da rady zainstalować javy i poustawiać to Wink

RE: Buxy, oglądanie reklam itp - soszka2000 - 10-03-2015 15:16

no przydał by się na forum jakiś poradnik Smile

RE: Buxy, oglądanie reklam itp - xXxPiciaxXx - 11-03-2015 16:47

Hmm no niestety nie jestem w stanie zrobić teraz takiego poradnika, bo po :

1) nie mam po prostu na to czasu
2) mogłaby wyjść lipa z google albo innymi serwisami do zarabiania jeśli nagle sporo ludzi by zaczęło brać darmowe vpsy i stawiać ile wlezie wirtualnych maszyn do surfowania lub bot na war

Chętnie bym zebrał kilka osób to przetestowania takiego sposobu, testowania różnych możliwości zarabiania na tych vpsach czy to surfach czy botach, czyli jednym słowem pewnego rodzaju "paczkę" serwisów czy botów na których by można zarabiać na vps.
Dla przykładu jakby 1 obojętnie jaki serwis autosurf lub war of clicks myśle że w ciągu 24h jest w stanie dać 0,02-0,05$, pomnożyć to przez ilość tych serwisów np. 10, i ilość maszyn np. chociaż te 5 (a myśle że można więcej, nie sprawdzałem)

nie jest to może dużo ale w dodatku zrobić w każdym 1 konto główne a reszte podczepiać jako refy to kolejne zarobi

RE: Buxy, oglądanie reklam itp - szarydg - 21-03-2015 17:05

ja jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o te wirtualne maszyny więc jakbyś mógł mi podpowiedzieć co i jak to napisz na pw Smile

Buxy, oglądanie reklam itp - Hybrid1990 - 01-10-2021 08:53

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.