HYIP a zarabianie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HYIP a zarabianie? (/Temat-HYIP-a-zarabianie-110147) |
HYIP a zarabianie? - tycobb1979 - 08-03-2015 18:00 Witam. Dopiero zacząłem przygodę z HYIP i mam z tym tematem związane pytanie. Jak wygląda sprawa z rzeczywistymi wypłatami pieniędzy? Obecnie mam ulokowane pieniądze w BITC1 i 3-business. Zastanawiam się czy (wg. kalkulatora) robiąc reinwestycję można wyciągnąć takie pieniądze. RE: HYIP a zarabianie? - bykonrado - 19-03-2015 18:28 Znam 2 osoby zza granicy, które HYIP'y traktują jak pracę i zarabiają na nich. Są to osoby, które poświęcają przeglądaniu tych serwisów kilka godzin i mają kasę na inwestycje. Lecz zakładając początkowy schemat że wpłacasz i zarabiasz w jednym z programów 2 razy, jedno wypłacasz a drugim działasz w programie to może może. Ale i tak zasady są dwie "Żeby zarobić trzeba mieć hajs" oraz "Dwa razy w ten sam program nie wchodź" - oczywiście są wyjątki RE: HYIP a zarabianie? - tycobb1979 - 19-03-2015 23:44 Wielkie dzięki za odpowiedź i podzielenie się opinią. Tak jak wspomniałem zaczynam w tym temacie i już uczyłem w dwóch miejscach (nie wymienione wyżej ). Trzeba się nauczyć |