Serwis typu tanieaukcje? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwis typu tanieaukcje? (/Temat-Serwis-typu-tanieaukcje-110087) |
Serwis typu tanieaukcje? - szpilmen - 07-03-2015 19:09 Cześć. Większość z Was zna serwis tanieaukcje.com, lecz czy ktoś ma alternatywę dla nich? Ja na razie dostaje wypłaty ale inni userzy nie i trochę się cykam promować ich dalej. Za każde info byłbym wdzięczny, może być na PW, sypnę nawet jakiegoś grosza osobie, która mi poda adres + zarejestruje się z refa. RE: Serwis typu tanieaukcje? - Voldir - 07-03-2015 21:44 Mając tyle postów i reputów, powinieneś raczej wiedzieć że to nie jest odpowiedni dział RE: Serwis typu tanieaukcje? - szpilmen - 08-03-2015 01:44 (07-03-2015 21:44)Voldir napisał(a): Mając tyle postów i reputów, powinieneś raczej wiedzieć że to nie jest odpowiedni dział Sory, faktycznie, moja nieuwaga, byłem przekonany że dodaje post w dyskusjach. Zgłosiłem o przeniesienie |