aktualna sytuacja w skracaczach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: aktualna sytuacja w skracaczach (/Temat-aktualna-sytuacja-w-skracaczach-110059) |
aktualna sytuacja w skracaczach - dandx1994 - 07-03-2015 11:42 Cześć, jak aktutalnie wygląda sytuacja ze skracaczami? Co sądzisz o tych? Wypłacalne?: - bc.vc - shorte.st - shink.in - adf.ly - ouo.io Może są jakieś inne godne uwagi skracacze których wyżej nie wymieniłem? Z góry dziękuję za odpowiedź RE: aktualna sytuacja w skracaczach - Kryminalista - 07-03-2015 11:44 Sh.st aktualnie przerwa, ale jakoś mi tam ludzie bardziej klikali niż na adflaju , ale stawka porażka dlatego zaradzam przerwe poczekać aż podniosą stawke. Adflaj jest ok RE: aktualna sytuacja w skracaczach - SynAyn - 07-03-2015 11:54 Jak robiłem tak że skracałem linki przez shorte , potem przez adfly i tylko te adfly udostępniałem , to na shorte miałem więcej wejść w te linki. Wniosek jest taki że adfly gorzej zlicza. RE: aktualna sytuacja w skracaczach - Bakterjen - 07-03-2015 15:35 ouo.io sam testuję, liczy ładnie i stawka dobra, oby płacili |