![]() |
Pozycjonowanie forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Pozycjonowanie forum (/Temat-Pozycjonowanie-forum-110054) |
Pozycjonowanie forum - Exodisss - 07-03-2015 09:38 Witam, po ostatnich przejściach z moim forum postanowiłem je upowszechnić bym miał więcej uników i użytkowników, no i oczywiście jakieś przychody z AdSense. Co narazie zrobiłem? - jest AdSense - 120 stałych użytkowników - szata graficzna i całe forum mam praktycznie skończone - fanpage na FB, jeszcze nie reklamowałem Plany: - pozycjonowanie strony, również na Facebooku - w ciągu kilku dni przejście na domene ".pl " - dodanie jakiegoś Programu Partnerskiego - znalezienie dobrego układu reklam AdSense Byłby ktoś w stanie przekazać mi dobrą radę jak to wszystko rozegrać ??? Narazie chciałbym spróbować darmowych metod, potem płatnych. Tematyka to głównie życie codzienne, dzieci. Grupa docelowa 25-55 lat. Strona mojego forum: link Pozdrawiam! RE: Pozycjonowanie forum - 4funsecond - 07-03-2015 09:58 Daj może bardziej kobiecy wygląd? Może trochę różu? RE: Pozycjonowanie forum - Exodisss - 07-03-2015 10:15 Ten wygląd opracowały kobiety z tego forum, dlatego jest jak jest ![]() Mam już ponad 10 zł na AdSense więc chyba coś działa, potrzeba mi więcej ludzi Czy opłaca się płacić za reklamę Fanpage na FB?? Jest tam taka możliwość RE: Pozycjonowanie forum - Exodisss - 07-03-2015 21:48 EDIT::: Powie mi ktoś czy warto kupować banery/pozycjonowanie ze strony http://sejfik.com/pages/advertise.php ??? Ceny są na prawdę niskie i np. za pozycjonowanie mojej strony przez 7 dni w stopce portalu płacę 1.40 zł. Czy warto??? Cena nie wielka, może coś pomóc? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi RE: Pozycjonowanie forum - PanCaro - 07-03-2015 22:40 (07-03-2015 21:48)Exodisss napisał(a): EDIT::: 1. Co to da pozycji strony? Tam dzieciaki klikają żeby zarobić parę gorszy a nawet mniej. Potem zapominają o stronie. 2. Więcej zyskasz reklamując strone na jakimś innym portalu dla kobiet z dziećmi. 3. Łamiesz regulamin AdSense. RE: Pozycjonowanie forum - Exodisss - 07-03-2015 22:42 W jaki sposób jest łamany regulamin ? Czytałem go i nic tam nie ma takiego :/ Banner jest wyświetlany ale nic za niego nie dostają wiec kliki są tylko przez zainteresowane osoby RE: Pozycjonowanie forum - PanCaro - 08-03-2015 01:46 (07-03-2015 22:42)Exodisss napisał(a): W jaki sposób jest łamany regulamin ? Czytałem go i nic tam nie ma takiego :/ Nie przeczytałeś widocznie. Jest tam czarno na białym. Dodatkowo jeszcze jednej rzeczy nie wprowadziłeś... ale spokojnie.. to też wiąże się z Art. z Prawa Telekomunikacyjnego. Przeczytaj jeszcze raz regulamin i dojdziesz do tego. Nikt za Ciebie nie będzie tego robił. RE: Pozycjonowanie forum - Exodisss - 08-03-2015 06:52 Polityka Cookies wiem. Mam sporo roboty i wszystkiego na raz nie ogarnę. |