![]() |
Bez inwestycji? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bez inwestycji? (/Temat-Bez-inwestycji-110043) |
Bez inwestycji? - qortak - 06-03-2015 22:43 witam ![]() na czym według was najlepiej można zarobić bez inwestycji? obojętnie jaki sposób oprócz premium smsów. Zrobie refa jak ktoś poda cos co mnie zainteresuje. RE: Bez inwestycji? - banipunz - 06-03-2015 22:58 Sądzę, że takich tematów była masa, no ale czemu by nie odpowiedzieć! Jeśli masz dość dobrego smartphona z androidem to zainstaluj sobie aplikację CashPirate Chodzi głównie o ściąganie gier, odpalanie ich (ja to robię przez minutkę) a potem odinstalowanie. Dostajesz od 4,8 do 10 centów (przynajmniej u mnie). Można zdobyć pierwszą wypłątę (2,5$ na paypala) w mniej niż tydzień. Ewentualnie skracanie linków też może okazać się dobrą opcją ![]() RE: Bez inwestycji? - qortak - 06-03-2015 23:03 Dziękuję. Posiadam owy telefon, ale z tego co zauważyłem to WHAFF Rewards jest chyba lepsze (sam tego używam) ale spróbuję CashPirate ponownie. Repucik poleciał ![]() RE: Bez inwestycji? - Voldir - 07-03-2015 11:12 Właśnie to po pierwsze takich tematów była masa a Ty dublujesz je tylko zamiast skorzystać z wyszukiwarki. Druga sprawa to nie odpowiedni dział ![]() RE: Bez inwestycji? - qortak - 07-03-2015 11:47 Po pierwsze to serwisy ciągle się zmieniają więc zrobiłem nowe aktualne zapytanie, nie widze w tym nic złego, skoro nawet dostałem odpowiedź. Druga sprawa to proszę nie nabijać postów, skoro już dostałem odpowiedź ![]() RE: Bez inwestycji? - Voldir - 07-03-2015 13:15 (07-03-2015 11:47)qortak napisał(a): Po pierwsze to serwisy ciągle się zmieniają więc zrobiłem nowe aktualne zapytanie, nie widze w tym nic złego, skoro nawet dostałem odpowiedź. Ty masz jakieś problemy z logicznym myśleniem? To jest zbiór serwisów zarobkowych a nie zapytanie o serwisy, które nie wymagają inwestycji. Zapoznaj się z regulaminem. Wyszukiwarka nie boli. Ty chciałeś znaleźć serwis który nie wymaga inwestycji a nie chciałeś zrobić listy nowych serwisów, więc co ma do tego Twoje tłumaczenie że serwisy się zmieniają? ![]() BTW. Nie zależy mi na ilości postów. Poza tym, postów mam wystarczająco, więc nie muszę ich nabijać ale jakiś porządek powinien być zachowanym. Zgłosiłem do usunięcia. RE: Bez inwestycji? - Flinn - 07-03-2015 13:22 ![]() Bez inwestycji? - Admin - 07-03-2015 17:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |