Nie potrafię zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nie potrafię zarabiać (/Temat-Nie-potrafie-zarabiac-109990) Strony: 1 2 |
Nie potrafię zarabiać - kusas - 06-03-2015 00:11 Próbuje coś zarobić przez parę miesięcy i jedyny zarobek to zbierane przez 5 miesięcy 10$ na shorte.st. Szukam czegoś na czym zarobię jakiekolwiek pieniądze. Myślałem nad paidverts ale najpierw muszę zarobić jakieś pieniądze gdzieś indziej bym mógł zainwestować tam. Próbowałem z subami ale nie potrafię znaleźć miejsca gdzie mogę promować się, tak samo z PPI. Mam się poddać czy próbować dalej? RE: Nie potrafię zarabiać - selfie - 06-03-2015 00:20 Szczerze? Nic na siłę... Jeżeli nie masz żadnego pomysłu na nic, ani nie masz chęci (Gdybyś miał to byś próbował cały czas) to daj sobie na razie spokój i 'wolne'. RE: Nie potrafię zarabiać - TeYroXOfficial - 06-03-2015 00:20 Musisz zacząć uwierzyć w siebie, wybrać np. skracanie, przygotować PORZĄDNIE konta z dobrym zapleczem, następnie jakiś tekst z zdjęciem który zachęci do kliknięcia w ten link No i oczywiście grupy, tak powyżej 10k. Musisz przemyśleć plan działania, najważniejszy jest CONTENT jaki udostępniasz dla innych RE: Nie potrafię zarabiać - kusas - 06-03-2015 00:24 Ale z Facebookiem nie chce się już bawić bo tyle razy próbowałem i dupa, konta mi blokowali które miały po 8 miesięcy stażu... RE: Nie potrafię zarabiać - TeYroXOfficial - 06-03-2015 00:27 @[kusas] spróbuj w takim bądź razie np. w PaidVerts, zarejestruj się pod kogoś, niech Ci podrzuci z 2$ na start tak żebyś sobie zaczął zarabiać RE: Nie potrafię zarabiać - kusas - 06-03-2015 00:28 @up no to właśnie mi taki zarobek wystarczy bo ogarniam tam co i jak i codziennie znajdę czas by wyklikać linki. A kto tak po za tym może mi dać 2$? RE: Nie potrafię zarabiać - TeYroXOfficial - 06-03-2015 00:30 Sam bym dał ale cały hajs zainwestowałem w kilka projektów RE: Nie potrafię zarabiać - kusas - 06-03-2015 00:31 Ok dzięi a znasz może kogoś kto zaoferuje te 2$? Bo sam osobiście konta bankowego nie mam i nie mogę wpłacić pieniędzy. RE: Nie potrafię zarabiać - TeYroXOfficial - 06-03-2015 00:37 niestety nie. Ale jakbyś był zainteresowany jednym projektem który tworzę to pisz na GG:11110299 (opiszę Ci prywatnie o co chodzi ) RE: Nie potrafię zarabiać - Kickster - 06-03-2015 05:15 Konta na fejsie.padaja i beda padac ;d trza ciagle kupowac nowe ;D |