wlasna strona i leadmore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: wlasna strona i leadmore (/Temat-wlasna-strona-i-leadmore-109951) |
wlasna strona i leadmore - adios123 - 05-03-2015 15:04 chce zrobic stronke o tematyce fajnej ktora pozwoli dawac fajne kwoty i tutaj jest moje pytanie, czy na stronie z sub sms jakis regulamin musi byc? jesli tak to moglby ktos mi napisac taki? RE: wlasna strona i leadmore - asiorek - 05-03-2015 15:08 Na pewno musi informować o tym ze jest to tylko konkurs i ze nie jest to za Free więc koszta by się też przydały. RE: wlasna strona i leadmore - Voldir - 23-03-2015 09:54 Nie musisz dawać żadnego regulaminu, jeśli odsyłasz kogoś na landing page któregoś z serwisów sub sms RE: wlasna strona i leadmore - Squall112 - 23-03-2015 11:16 "o tematyce fajnej Smile ktora pozwoli dawac fajne kwoty" Rozwaliło mnie to xD Daj jeszcze adres " fajnastrona " A tak bez off-topu nie musisz dawać regulaminu, regulamin znajduje się na programach leadmore'a RE: wlasna strona i leadmore - Kurus92 - 23-03-2015 13:23 Widziałem podobne strony (nie z leadmore) i nie było tam regulaminu przy każdym programie,lecz ogólny na samym dole strony (swoją drogą tam był bardzo słabo widoczny też ) |