![]() |
Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl (/Temat-Menthol-Dziennik-pracy-LeadMore-pl-109949) |
Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Menthol - 05-03-2015 14:19 Cześć, po tym jak widziałem jakie kwoty niektórzy tutaj zarabiają na LeadMore postanowiłem spróbować swoich sił w tym serwisie. Jako że ostatnio zwolniłem się z pracy, po 2 latach. To mam czas i chęci zarobienia jakiś groszy w tym portalu. Nie jest to mój jedyny zarobek przez internet bo działam też na rynku Forex ale to nie o to tutaj chodzi także jak się nie uda z LeadMore to trudno, traktuje to jako formę zabicia nudy. Więc moim celem na marzec będzie zarobienie kwoty nie wielkiej: 300zł. Niektórzy mają takie dniówki ja na zebranie tego daję sobie, ponad 25 dni. Więc może się uda ![]() Obecnie nic innego jak spamowanie na FB nie przyszło mi do głowy, mam jakieś konto na Fejsie z kilkuset znajomymi ale większość to zagraniczni. Także trzeba się z tym ogarnąć. Dobra koniec pisania trzeba się zabrać do pracy... Cel na Marzec: 109.5/300zł RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - ScroX - 05-03-2015 14:21 Powodzenia ![]() ![]() Zapraszam również do siebie ![]() RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Menthol - 06-03-2015 00:02 No to krótkie podsumowanie dnia dzisiejszego: - Zarobiłem jedno wielkie NIC - Trochę pospamowałem po kilku grupach, nie wiem czy jest sens wchodzić na jakieś FP i tam dodawać post ? - Mam nadzieję że piątek okaże się lepszy, niż czwartek. - Fajnie jak by mi z 2 leady jutro wpadły, to będę z siebie dumny i zmotywuje mnie to do pracy. - Ogólnie nie jestem źle nastawiony bo miałem aż 12 wejść haha ![]() No nic trzymajcie kciuki i tyle na dzisiaj ![]() Cel na Marzec: 0/300zł RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - kukiz87 - 06-03-2015 11:28 Hej , powiem Ci ze również zaczynam z leadmore ja po wczorajszym dniu miałem az 15 wejsc i 1 !! tak jednego leada ![]() RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - adios123 - 06-03-2015 12:55 slowo spam zamien na cos innego... ![]() bede obserwowal ![]() RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - SylvvuuuS - 06-03-2015 13:33 Powodzenia i zostawiam PRIV ![]() RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Menthol - 07-03-2015 21:38 Dobra więc tak na chwile obecną dalej 0, ale już mam pewną wiedzę. Od jutra lecę jak nie będzie 1 leada to chyba dam sobie spokój... Samemu mi się jakoś nie chce... Jak by ktoś był chętny pracować a przy okazji pogadać żeby nie było nudno to zapraszam na TS3. Dane podam na PW. Pozdrawiam. RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - kukiz87 - 07-03-2015 22:35 ja przez 3 dni równiez 1 tylko po 60 wejsc mam i nic ;/ szkoda bo czas sie traci a nic nie wpada troche demotywuje to ![]() RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Menthol - 07-03-2015 22:40 Ja nie chce pomocy xD Tylko kogoś z kim można pogadać, itd. RE: Menthol - Dziennik pracy LeadMore.pl - Menthol - 08-03-2015 20:37 No to krótkie podsumowanie dnia dzisiejszego, zero Leadów standardowo, ale są pewne spostrzeżenia, i co najważniejsze zmiana metody z debilnego spamowania, na coś lepszego, łatwiejszego do wypromowania, i być może znalazłem fajna nisze, no ale to wszystko wyjdzie w praniu. Wielkie podziękowania dla: "SylvvuuuS" za dobre słowo, rady i w ogóle! |