Certyfikat ssl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Certyfikat ssl (/Temat-Certyfikat-ssl-109901) |
Certyfikat ssl - LastSeason - 04-03-2015 18:15 Czołem wszystkim Otóż mam nagłą potrzebę posiadania certyfikatu ssl dla mojej domeny i tu pojawia się problem... Otóż domena i host na superhoscie gdzie za ssl trzeba dać grube pieniądze... Wie ktoś może jak kupić gdzieś ssl i go podpiąć pod superhosta i czy w ogóle tak się da? Jak nie to bym prosił o zarzucenie jakichś tanich hostingów i domen wraz z możliwością (też po pieniądzach) dokupienia tego ssl Pozdro RE: Certyfikat ssl - DzejkobPL - 04-03-2015 18:21 SSL można mieć za darmo. Nie najwyższy, ale zadanie spełnia. Aby podpiąć SSL musisz mieć oddzielne IP na hoście. Chyba tyle. RE: Certyfikat ssl - LastSeason - 04-03-2015 18:23 W mordę, na superhoscie nie dali odzielnego Wiesz może który hosting oferuje takie coś w przystępnej cenie (najlepiej to za darmo)? RE: Certyfikat ssl - Q-ba - 04-03-2015 18:43 ovh, hekko tam możesz kupić ssl. Na hekko nawet dostaniesz go za free przy zakupie hostingu. Wtedy podmieniasz tylko csr i gotowe, dostaniesz klucz publiczny i prywatny i np. w direct adminie go podmieniasz. RE: Certyfikat ssl - ClassAxion - 05-03-2015 06:33 Zgaduje ze bawisz sie viralka ktora potrzebuje canvasa w ssl? Na CloudFlare mozesz podpiac domene i masz darmowego ssla (nie musisz miec swojego ip bo ten ssl idzie tylko do serwerow CF) Certyfikat ssl - surfer0700 - 08-03-2015 09:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |