kosz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: kosz (/Temat-kosz-109788) |
kosz - UtubeHits.com - 03-03-2015 10:39 kosz RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com - MaXimuS007 - 03-03-2015 20:58 Myślę, że nagroda powinna być wyższa, jak na takie wymagania. Ja bym dał tak z pół roku tego premium co najmniej, bo nic innego zaoferować nie możecie skoro serwis dopiero się rozwija i jeszcze nie macie z niego za wielkiego zysku. I moglibyście napisać coś więcej na temat tego serwisu oraz co daje nam konto premium. RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com - UtubeHits.com - 04-03-2015 16:09 Tabela przedstawia korzyści z posiadania konta Premium. Posiadamy również program partnerski. Na naszej stronie można zdobyć punkty za pomocą programu który uruchamia się na komputerze ja również bezpośrednio na stronie. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com (bot Youtube) - MaXimuS007 - 04-03-2015 19:49 Wydaje mi się, że koszt kupna premium jest zbyt wysoki, jak na dopiero rozwijający się serwis. Rozumiem, jakby to był jakiś renomowany serwis, ale w tej chwili powinieneś dostosować koszt do jakości/popularności strony. Czemu akurat 2000 wymian jest wymagane do zaliczenia prowizji? Moim zdaniem to jest za dużo i trochę czasu minie, zanim ktoś tyle wymian wykona. RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com (bot Youtube) - Matnox - 04-03-2015 20:03 Nulledowy skrypt RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com (bot Youtube) - UtubeHits.com - 04-03-2015 20:37 (04-03-2015 19:49)MaXimuS007 napisał(a): Wydaje mi się, że koszt kupna premium jest zbyt wysoki, jak na dopiero rozwijający się serwis. Rozumiem, jakby to był jakiś renomowany serwis, ale w tej chwili powinieneś dostosować koszt do jakości/popularności strony. Aktualna cena premium wynika z przeprowadzonych testów, bardziej opłaca nam się sprzedawać premium za większą kwotę na dłuższy okres czas niż za mniejszą za kilka czy kilkanaście dni, planujemy też w przyszłości różne oferty specjalne czy zniżki. Próg 2000 wymian został ustalony aby zapobiec tworzeniu multikont. (04-03-2015 20:03)Matnox napisał(a): Nulledowy skryptSkrypt jest oryginalny, został kupiony na stronie http://mn-shop.com/ i trochę zmodyfikowany. RE: Zdobądź Premium na UtubeHits.com (bot Youtube) - MaXimuS007 - 06-03-2015 01:43 @up Miałem na myśli obniżenie ceny za te 30 dni, no ale jak tam wam pasuje. A co do progu wymian, to domyśliłem się w jakim jest to celu, ale myślę, że można by było nieco zmniejszyć ten próg. Ja tylko próbuję podpowiedzieć co ja bym zmienił na Twoim miejscu, a ty sam oczywiście zdecydujesz, czy takie zmiany będą dla Ciebie dobre. Myślę, że każdy taki post, w którym jest trochę krytyki mobilizuje do dalszego działania. Lepiej krytykować niż zachwalać. kosz - Coristo - 21-03-2015 09:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |