Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów (/Temat-Streamin-to-Zarabiaj-na-wyswietleniach-filmow-109782) |
Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - Krechaman - 03-03-2015 02:05 Witam. Temat już był, ale chyba nieaktualny, a naprawdę warto w to się zabawić, bo zarobki są wysokie.
Przedstawiam Wam hosting video, który płaci za wyświetlenia Twoich filmów. Zliczane są WSZYSTKIE wejścia (nieważne ile razy z tego samego IP). Możemy zarobić do 45$ za 10000 wyświetleń zależnie od miejsca wyświetlenia.
Wypłaty 15 i 30 każdego miesiąca. Dla pewności zlećcie wypłatę dzień przed 15 lub dzień przed ostatnim miesiąca. Dla mnie wypłata doszła na drugi dzień. Zleciłem ją 28 lutego.
Wypłata już od 10$! Na PayPal, Payoneer, Skrill, Payza, Moneygram lub na konto.
Darmowe premium (szybszy upload/ brak reklam) pod warunkiem, że wasze wyświetlenia przekraczają 10.000 miesięcznie. Maksymalna waga jednego pliku to 2GB. Do wykorzystania macie 1000GB.
Tak wyglądają stawki dla poszczególnych krajów:
POLSKA - Tier 3
System referrali - Dostajemy 5% z zarobków refów. Aby uzyskać refa, osoba musi zarejestrować się z linku Twojego filmu.
Prawa autorskie nie są zagrożeniem dla Twojego konta. Zostaje usunięty jedynie film. Zarobki i konto pozostają bezpieczne.
Serdecznie zapraszam do rejestracji, bo warto
REF Rejestracja CZYSTY Rejestracja Pochwalcie się zarobkami, jeśli coś ugracie. Życzę wam powodzenia. Trzymajcie się ciepło, pozdrówka.
RE: Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - TeYroXOfficial - 03-03-2015 02:12 @[Krechaman] Na czym dokładnie polega zarabianie? Rozumiem że wrzucamy film, promujemy go, i? Są jakieś captche zanim ktoś go włączy czy jakieś inne badziewie? Opisz o tym dokładniej Bo jak za same wyświetlenia to coś mi się wierzyć nie chce. RE: Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - Krechaman - 03-03-2015 02:22 Uploadujesz jakikolwiek film, serial, bajkę, cokolwiek. Nie ma minimalnej długości. Może to być nawet jednominutowy gniot i go jakoś promujesz, żeby człowieczek to obejrzał. Na większości takich stron zarabianie polega po prostu na oglądaniu. Na podobnych stronach widz musi obejrzeć 20-40% materiału. Tutaj takiej informacji nie znalazłem. Piszą, że zliczają wszystko. Oczywiście próby sztucznego nabijania są banowane. Mam już uzbierane kolejne 3$ i do 15-tego spokojnie wypłacę kolejny raz. Nie ma żadnych captchy. Czekasz 3-4 sekundy widoczne na ekranie, klikasz "Proceed to video" i oglądasz To naprawdę takie proste. Kolejną wypłatę też na pewno tutaj wrzucę. RE: Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - TeYroXOfficial - 03-03-2015 02:28 w takim bądź razie potem sobie sprawdzę co to za cudo dokładniej bo na telefonie nie bardzo mam możliwość aktualnie RE: Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - MilanFan - 04-03-2015 18:04 Nie ładnie tak podawać screeny starych stawek i grup. Dodatkowo temat o tej stronie już istnieje na forum, używaj opcji Szukaj! Streamin.to - Zarabiaj na wyświetleniach filmów - Klin - 04-03-2015 18:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |