Pobieranie opłat bez sklepu internetowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Pobieranie opłat bez sklepu internetowego (/Temat-Pobieranie-oplat-bez-sklepu-internetowego-109780) |
Pobieranie opłat bez sklepu internetowego - Siema - 02-03-2015 23:34 Witam. Jestem dość znaną osobą w środowisku gier internetowych Co jakiś czas świadczę usługi typu pomoc w przejściu poziomu, sprzedaż wirtualnych dóbr itp. Chciałbym otrzymywać z tego jakieś pieniądze, jednakże bezpośrednio na konto nie jest u mnie wskazany, gdyż nie chcę by osoba która mi przelała pieniądze poznała moje dane. ( tj. Imię, Nazwisko, Adres itd. ) Próbowałem z DotPay, CashBill, Przelewy24 jednakże żeby mieć dostęp do jakichkolwiek płatności muszę mieć własny sklep internetowy, którego ja nie posiadam. Czy jest jakakolwiek możliwość płatności przelewem online i sms w taki sposób? Osobiście wyobrażałem sobie to tak, że podaję wygenerowany w panelu administratora link po kliknięciu w który zainteresowana osoba może przelać daną kwotę lub konkretny numer i treść sms, po wysłaniu którego dostanę pieniądze. Jakieś pomysły? RE: Pobieranie opłat bez sklepu internetowego - pixel21 - 02-03-2015 23:42 Czyżby Fubu :3 ? RE: Pobieranie opłat bez sklepu internetowego - Siema - 02-03-2015 23:43 yyy, nie RE: Pobieranie opłat bez sklepu internetowego - Siema - 03-03-2015 18:00 Pomoże ktoś? |