![]() |
[SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB (/Temat-SPRZEDAM-Ukryty-Viralny-skrypt-nie-wymagajacy-aplikacji-FB-109772) Strony: 1 2 |
[SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - Krashai - 02-03-2015 21:21 1.Nazwa przedmiotu : Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB 2.Opis przedmiotu : Opis przedmiotu: Jak w temacie, posiadam skrypt który działa na zasadzie nieświadomego udostępniania posta z grupy bądź fanpage'a przez naszą "ofiarę". Bardzo łatwa instalacja skryptu oraz perfekcyjne udostępnianie ponieważ działa na całkiem ciekawej zasadzie. 3.Zdjęcia : Wysyłam na PW (konkurencja nie śpi). NAPISZ NA PW że chcesz zdjęcia a ja Ci je wyśle. 4.Kontakt : PW 5.Cena :50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot :Konto bankowe/paypal Działanie skryptu przez 3 dni :
Bitly : ![]() Zarobione pieniążki : ![]() RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - zbyszeq - 02-03-2015 22:34 kupuje, podaj paypal konto bankowe na PW. RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - zbyszeq - 02-03-2015 23:37 kupiłem, polecam użytkownika z całego serca. Transakcja dosłownie w 2minutki ![]() Wszystko się zgadza z opisem. ![]() RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - Duxone00 - 03-03-2015 15:51 Zajebista sprawa, bez zabawy w żadne tokeny, bany aplikacji ogarnianie kolejnych, skrypt + instrukcja instalacji opisana w łopatologiczny sposób także osoby bez doświadczenia sobie poradzą, no i co najważniejsze nie zbanują nam tego gdzie w przeciwieństwie do aplikacji różnie to bywało... Bardzo dobry kontakt z sprzedającym, naprawdę Polecam... RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - 4funsecond - 03-03-2015 16:02 Może niech administracja sprawdzi czy to na pewno Karashi jrst twórca. RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - benga0 - 03-03-2015 16:35 Nie. To nie jest Twórca. Skrypt jedynie może być delikatnie zmodyfikowany przez niego. RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - Krashai - 03-03-2015 17:03 (03-03-2015 16:02)4funsecond napisał(a): Może niech administracja sprawdzi czy to na pewno Karashi jrst twórca. Skryptów podobnych do mojego w sieci jest mnóstwo, chcesz to szukaj ![]() (03-03-2015 16:35)benga0 napisał(a): Nie. To nie jest Twórca. Skrypt jedynie może być delikatnie zmodyfikowany przez niego. W internecie zmodyfikowane jest wszystko. Ja nie zamierzam się o to spierać ![]() RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - piotrekprorok - 03-03-2015 17:08 Polecam. Dostałem to czego oczekiwałem. Cena adekwatna według mnie do skryptu. Ewentualnie za niska ![]() ![]() RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - aero2 - 03-03-2015 17:11 Czym różni się ten skrypt od innych dostępnych za darmo? RE: [SPRZEDAM] Ukryty Viralny skrypt nie wymagający aplikacji FB - Papa Smerf - 03-03-2015 17:13 Pokaż demo ![]() |