WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku (/Temat-WHAFF-skuteczne-zarabianie-na-androidzie-wiecej-niz-kiedys-mozliwosci-zarobku-109732) Strony: 1 2 |
WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 02-03-2015 11:11 Witam. Na wstępie chciałbym zauważyć, że wiem, że na forum jest już temat z tą aplikacją, lecz temat stary i przedawniony i nie ma w nim nowych opcji zarobku które proponuje aplikacja. Tak więc ja napiszę Wam co nowego w aplikacji, i dlaczego warto się zarejestrować. Link do apki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaff&hl=pl W aplikacji dostajemy $ za: - pobieranie darmowych aplikacji - codzienne logowanie się (0,01$) - nie odinstalowywanie aplikacji przez kilka dni (0,02$ na dzień) (za jedną aplikacje) - testowanie codziennie tych aplikacji (0,05$ dziennie) (za jedną aplikacje) Dwie ostatnie pauzy dotyczą zakładki PREMIUM PICKS Aplikacja na pewno lepsza od roznych buxów, ponieważ tu zarabiamy minimum. 0,05+0,05+0,02+0,02+0,01 = 0,15$ dziennie. W zakładce WHAFF PICKS mamy aplikacje do pobrania. To samo w OTHER PICKS Aplikacja nie jest trudna w obsłudze myślę, że każdy sobie poradzi. Zabronione jest: - korzystanie z VPN - posiadanie kilku kont Do aplikacji logujemy się przez Facebooka. Gdybym mógł prosić to proszę o wpisanie tego kodu przy rejestracji: AB03728 (to trzecie to ZERO! ) Dostaniecie od razu 0,30$ na start. Z góry dziękuje. Minimum do wypłaty to niestety 10$ na Paypal. Sprawdźcie sami.;-) RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 03-03-2015 10:40 refresh testował ktoś coś?? RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - Flejva - 03-03-2015 13:05 No jak narazie premium picks byly 3 aplikacje , zabrałem 1.25$. Nie wiem gdzie te 0.15 dziennie bo ja dostaje 0.02$ dziennie. Z other picks cos nie zalicza a niby sa darmowe reklamy wystarczy pobrac i uruchomic za 50 centow np. RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 03-03-2015 14:02 bo 2 aplikacje w premium picks, za codzienne uruchomienie 0,05$ za każdą + za nie odinstalowywanie jej 0,02$ dziennie + 0,01$ dziennie w przedostatniej zakładce dodatkowo jeszcze są other picks i whaff picks ;P Zapraszam do rejestracji i wpisywania mojego kodu za ktory dostaniecie 0,30$ na start! AB03728(to trzecie to ZERO! ) RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - szarydg - 03-03-2015 14:41 hmm no brzmi baardzo ciekawie, na pewno przetestuję takie pytanko jeszcze mam to zadziała jak odpalę na kompie przez BlueStacksa? RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 03-03-2015 14:52 Nie mam pojęcia, ale pamiętaj, że możesz mieć 1 konto = 1 IP Jak możesz to wpisz mój kod przy rejestracji ten co jest wyżej, dostaniesz 0,30$ na start RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - szarydg - 03-03-2015 17:01 no niestety przez BlueStacksa nie działa RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 07-03-2015 14:50 Zapraszam do rejestracji Aplikacja 100% wypłacalna RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - Shadow271 - 07-03-2015 18:36 Masz refa 1.42$ wczoraj RE: WHAFF - skuteczne zarabianie na androidzie - więcej niż kiedyś możliwości zarobku - kubusssss - 08-03-2015 12:55 Gratki Shadow! Zapraszam do dalszej rejestracji! |