[ZAKOŃCZONY] UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZAKOŃCZONY] UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! (/Temat-ZAKONCZONY-UrwijNagrody-pl-nowy-serwis-z-nagrodami-ja-juz-WYGRALEM-10972) |
[ZAKOŃCZONY] UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - Gizior89 - 27-07-2010 09:23 Witam, zapraszam Was serdecznie do nowopowstałęgo serwisu z nagrogami - UrwijNagrody.pl Refelink: KLIK W serwisie zebrane punkty (urwifunty) wymienia się na nagrody. Punkty zdobywa się za: - codzienne logowanie - za polecenie znajomego - za wykonanie zadań (są z 3 różnych kategorii codziennie o różnych porach) - za zalogowanie się w HH (szczęśliwa godzina) Są 3 rodzaje kont: Do wygrania są wspaniałe nagrody: Najtańsza nagroda dla kont podstawowych to SILIKONOWA KLAWIATURA USB - 70 UrwiFuntów Każdą nagrodę można zdobyć 20.08.2010 na tzw restock`u Rejestracja: Czysty link: http://urwijnagrody.pl/index.php Refelink: KLIK Za rejestrację z mojego refelinku będę dawał + i źgał na G-U lub gdzieś indziej się regnę albo reklamy wyklikam Wiem, że jest to podobna kopia do TaG`a ale warto spróbować bo TB też miał być nędzną kopią take a fake a okazał się 100x lepszy tak więc zachęcam do rejestracji KLIK Wkrótce ma też być możliwość otrzymywania urwifuntów za gry Zostały dodane 2 konkursy: - reklama banera - opis do zdjęcia nagrody są dobre do zgarnięcia: Edit: wygrałem pierwszą nagrodę na urwijnagrody.pl oto screen: zażyczyłem sobie grę battlefield bad company 2 jak dojdzie to dam focie Edit: nagrodę otrzymałem za największą liczbę zaproszeń aktywnych poleconych na serwis UrwijNagrody.pl Koperta: List gratulacyjny: Gra - przód: Gra - bok: Gra - tył: Tu wszystkie niedowiarki "SCAM`o - piszące" maja dowód że ten serwis to nie ściema !! Po lampie błyskowej widać, że gra posiada założoną folie więc nie była jeszcze używana A jak ktoś chciałby zacząć też się bawić w urywanie nagród to zapraszam do rejestracji z mojego reflinka ze sygnatury Pozdrawiam! RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami - kreatywny - 27-07-2010 09:27 przykro mi ale już było na forum .. nawet kilka razy RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - Gizior89 - 01-08-2010 10:28 wygrałem grę battlefield bad company 2 - jak dojdzie to dam fotki oczywiście RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - kreatywny - 01-08-2010 10:37 jak mogłeś wygrać ? skoro restocku nie było ? no chyba że zaprosiłes najwięcej znajomych lub jakiś inny konkurs ? powiedz coś więcej RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - haggard - 01-08-2010 10:38 Konkurs na zaproszonych. RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - Gizior89 - 01-08-2010 18:17 (01-08-2010 10:37)kreatywny napisał(a): jak mogłeś wygrać ? skoro restocku nie było ? no chyba że zaprosiłes najwięcej znajomych lub jakiś inny konkurs ? powiedz coś więcejtak, zaprosiłem 45 poleconych - wszystko jest na forum serwisu urwijnagrody.pl RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - Gizior89 - 03-08-2010 18:59 fotki już są we wątku RE: UrwijNagrody.pl nowy serwis z nagrodami :) ja już WYGRAŁEM !! - cinexik - 18-08-2010 21:43 http://urwijnagrody.pl/?referrer=2214 kliknie ktoś |