Program piszacy w imieniu fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Program piszacy w imieniu fanpage (/Temat-Program-piszacy-w-imieniu-fanpage-109706) |
Program piszacy w imieniu fanpage - tidid - 01-03-2015 20:15 Czy jest opcja w jakimś programie żeby pisał jako masz strona na innych stronach? Chodzi mi o posty typu S4S. Nam fb poster & scheduler i jest opcja pisania na danym ID lecz tylko z poziomu użytkowanika. Ktoś coś wie? RE: Program piszacy w imieniu fanpage - prololex - 02-03-2015 06:58 Może i jest, ale nie lepiej zrobić to ręcznie? Chyba to nie problem wejść na fanpage, wkleić komentarz i tak dalej. To kwestia 10sekund roboty. RE: Program piszacy w imieniu fanpage - tidid - 02-03-2015 10:57 Dużo do tematu nie wniosłeś. Że jest to się domyślam. Tak, jest problem wejść przykładowo na 200 fanpage i napisać post to kwestia 35 minut roboty. A program zrobi to szybciej i nie będzie to takie monotonne RE: Program piszacy w imieniu fanpage - prololex - 02-03-2015 18:09 (02-03-2015 10:57)tidid napisał(a): Dużo do tematu nie wniosłeś. Że jest to się domyślam. Program zrobi to szybciej, ale zanim zdąży to dostaniesz blokadę na zamieszczanie postów RE: Program piszacy w imieniu fanpage - lukaswu - 18-03-2015 13:40 tidid znalazłeś coś? Ostatnio nie mogę nawet lajkować stron na fb poster & scheduler od strony użytkownika fb - sprawdzałeś tą opcję? Może warto do nich napisać o rozszerzenie do pisania postów jako strona. @prololex w bezpiecznym tempie i ilości obędzie się bez blokady RE: Program piszacy w imieniu fanpage - tidid - 18-03-2015 17:22 nie znalazłem nic. Opcji tej nie używałem bo nie jest mi potrzebna |