![]() |
To jak to jest z tym zarabianiem na necie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: To jak to jest z tym zarabianiem na necie (/Temat-To-jak-to-jest-z-tym-zarabianiem-na-necie-109635) Strony: 1 2 |
To jak to jest z tym zarabianiem na necie - slasher05 - 28-02-2015 23:28 Witam, jestem tu nowy i potrzebuję rady ![]() ![]() Polecane stronki mogą być anglojęzyczne, nie mam z tym żadnego problemu, ba, to nawet lepiej, bo zapewne płacą więcej i od razu w USD, a takiej waluty potrzebuję. Jestem też często w stanie logować się po północy, a wtedy pewnie tam największy ruch. Dzięki z góry za każdą odpowiedź ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - kusas - 01-03-2015 03:03 Mi od razu na myśl przychodzi shorte bo w jeden dzień zarobienie 1$ to pestka, ale wypłacają co miesiąc więc nie wiem czy taka opcja ci może pasować ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - Darven - 01-03-2015 09:01 Z tą pestką to pojechałeś teraz. Tak samo pestką mogą być dla kogoś suby. Do skracania też trzeba poświęcić dużo czasu, a już na pewno gdy chcę się wyciągać 1$ dziennie, bo to nie jest żadną pestką. Wymaga to odpowiedniego zaplanowania pracy i wysiłku z początku który znowu może się dłużyć i/lub inwestycji. Wejdź w działy "zbiór serwisów zarobkowych" i "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet", tam powinieneś coś znaleźć. RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - 4funsecond - 01-03-2015 09:07 Z Shorte pojedzie po 5ciu dobrych grupach 4 razy dziennie i dolar bez problemu jest RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - PaulRcootiC - 01-03-2015 09:44 PPA ![]() ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - nykkusek - 01-03-2015 09:50 Ja bym pomyślał nad jakimś Sejfikiem czy coś. Ewentualnie suby, znaleźć jednego jelenia to nie problem, nawet możesz na swoim real koncie dodać się do parunastu grup i codziennie puszczać jakiś tam lekki spam 10-15 postów, na 100% chociaż 5zł wpadnie, a jak wpadnie to będziesz chciał więcej i za miesiąć okaże się że masz 2-3k miesięcznie ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - PaulRcootiC - 01-03-2015 10:03 (01-03-2015 09:50)nykkusek napisał(a): Ja bym pomyślał nad jakimś Sejfikiem czy coś. Ewentualnie suby, znaleźć jednego jelenia to nie problem, nawet możesz na swoim real koncie dodać się do parunastu grup i codziennie puszczać jakiś tam lekki spam 10-15 postów, na 100% chociaż 5zł wpadnie, a jak wpadnie to będziesz chciał więcej i za miesiąć okaże się że masz 2-3k miesięcznie na real koncie ? powiem nie warto ![]() ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - Damkofr - 01-03-2015 10:34 Spam na suby z realnego konta, gorszej głupoty dawno nie słyszałem <facepalm> RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - conix - 01-03-2015 11:12 czego to sie nie zrobi dla kasiory ![]() RE: To jak to jest z tym zarabianiem na necie - LordBeaK - 01-03-2015 11:21 Jak kolega chce ankiety to tutaj może znaleść strony. Nie wiem jak to jest teraz bo skończyłem z ankietami daaawno temu. http://zarabiam.com/Temat-Zbior-stron-z-platnymi-ankietami-103201?pid=1074635#pid1074635 |