Adludum - Nowa sieć CPA & PPD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adludum - Nowa sieć CPA & PPD (/Temat-Adludum-Nowa-siec-CPA-PPD-109613) |
Adludum - Nowa sieć CPA & PPD - arti110 - 28-02-2015 19:44 Adludum - Nowy serwis CPA & PPD Witam, zapraszam wszystkich do rejestracji w nowym serwisie CPA & PPD. Posiada bardzo dobrze konwertujące oferty dla większości państw. Oferty można dostosowywać pod siebie w bardzo prosty i intuicyjny sposób. Można korzystać z gatewayów, link lockerów oraz w przeciwieństwie do innych sieci istnieje możliwość wgrywania własnych plików. Co wyróżnia ten serwis na tle innych? Przede wszystkim unikalność, szybka pomoc i fantastyczne mirrory (z wersją mobilną). Zapraszam do rejestracji z refa: Tutaj Rejestrując się z ref-a otrzymujesz moją pomoc. Czysty: Tutaj Świetny Dashboard Doskonały podgląd statystyk Narzędzia: 1. File Locker (wgrywanie plików) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) 5. Świetne oferty oraz możliwość dostosowywania ich do swoich preferencji Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Wypłaty: Próg: 50$ NET 30/15/7 Paypal i Wire ( Payza i Payoneer wktótce) Wszystkiego nie opisałem, nie wrzuciłem zdjęć ponieważ jest tego zbyt wiele. W serwisie jestem od kilku dni i mogę powiedzieć że jestem zadowolony przede wszystkim z mirrorów, dobrych ofert i świetnego supportu. Statystyk na razie nie wrzucam bo dopiero od poniedziałku ruszam z kampanią. Pominąłem na pewno sporo rzeczy mimo to myślę że prezentacja wyszła nie najgorzej.[/size] Zapraszam do dyskusji
RE: Adludum - Nowa sieć CPA & PPD - yazir - 01-03-2015 13:01 Kosz, nie będę każdemu przypominał o tym jakie są zasady opisane w regulaminie forum... Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |