Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przelewam 5 zł za.. :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Przelewam 5 zł za.. :) (/Temat-Przelewam-5-zl-za-109591)

Przelewam 5 zł za.. :) - wojciol3d - 28-02-2015 15:23

Witam,

Chciałbym Was zachęcić i przedstawić ofertę pewnej sieci komórkowej.
Mowa o Mobile Vikings - nowy, belgijski, wirtualny operator komórkowy w Polsce od 4 grudnia 2013r.

Oto 3 proste plany jakie oferuje

[Obrazek: vikingol.jpg]

Porównując powyższe oferty z ofertami innych sieci - są krótko mówiąc najkorzystniejsze. Sam jestem w trakcie przenosin numeru z Playa.

Co mnie zachęciło? 1. Oferta 2. Każde doładowanie przedłuża ważność konta o rok. Doładowywać można za 10, 19 badz 29 zł . No okres 31 dni otrzymujemy odpowiednie dla tarfy gratisy, jak darmowe smsy, internet czy minuty. Dalej są 2 opcje, Jeśli doładujemy konto ponownie przed upływem terminu ważności pakietu, nasz pozostały internet i nielimitowane smsy zostaną przeniesione na kolejny miesiąc - możemy zgromadzić do 8 gb. Jeśli nie doładujemy przed końcem daty ważności pakietu, ważność połączeń wychodzących jak i przychodzących nie ulega zmianie, tyczy się to również smsów i innych usług. Opłacamy je poprostu z pozostałego kredytu ( 10,19,29 zł przeznaczamy tylko na minuty w trakcie trwania pakietu, później 0,19/min, 0,09/sms ).
Jeśli chodzi o zasięg - Mobile Vikings korzysta z nadajników Playa oraz T-mobile także nie powinno być problemów, na fp nie widziałem jeszcze żadnych skarg w tej kwestii.

Moja propozycja jest taka.

Zaczynasz korzystać z usług Mobile Vikings,
podczas procesu zamawiania karty SIM, wpisz mój adres email: [email protected] w miejscu jak na poniższej grafice.
jeśli doładujesz na początku za min. 19 zł, ja przelewam Ci 5 zł na konto bankowe.

[Obrazek: fff.jpg]

A co ja z tego mam?
- Darmowe doładowanie. Jeśli Ty doładujesz za 19 zł, ja dostaje 190 pkt, które to moge wymienić na doładowanie o tej samej wartości. Proste? Proste Smile W ten sposób można uzbierać pkt na 12 miesięcy doładowań.

Zostań Vikingiem , zapraszaj znajomych i zdobywaj kolejne doładowania za darmo!

Napisz mi wiadomość prywatną z informacją, a ja przeleje Ci 5 zł.
Proste? proste! Smile Zachęcam i czekam na wiadomości Smile)

Zmniejszasz opłaty za telefon i dodatkowo dostajesz pieniądze, czego chcieć więcej ^^

Adres strony: https://mobilevikings.pl/pl/

Przelewam 5 zł za.. :) - Admin - 01-03-2015 13:16

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.