Przelewam 5 zł za.. :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przelewam 5 zł za.. :) (/Temat-Przelewam-5-zl-za-109591) |
Przelewam 5 zł za.. :) - wojciol3d - 28-02-2015 15:23 Witam, Chciałbym Was zachęcić i przedstawić ofertę pewnej sieci komórkowej. Mowa o Mobile Vikings - nowy, belgijski, wirtualny operator komórkowy w Polsce od 4 grudnia 2013r. Oto 3 proste plany jakie oferuje Porównując powyższe oferty z ofertami innych sieci - są krótko mówiąc najkorzystniejsze. Sam jestem w trakcie przenosin numeru z Playa. Co mnie zachęciło? 1. Oferta 2. Każde doładowanie przedłuża ważność konta o rok. Doładowywać można za 10, 19 badz 29 zł . No okres 31 dni otrzymujemy odpowiednie dla tarfy gratisy, jak darmowe smsy, internet czy minuty. Dalej są 2 opcje, Jeśli doładujemy konto ponownie przed upływem terminu ważności pakietu, nasz pozostały internet i nielimitowane smsy zostaną przeniesione na kolejny miesiąc - możemy zgromadzić do 8 gb. Jeśli nie doładujemy przed końcem daty ważności pakietu, ważność połączeń wychodzących jak i przychodzących nie ulega zmianie, tyczy się to również smsów i innych usług. Opłacamy je poprostu z pozostałego kredytu ( 10,19,29 zł przeznaczamy tylko na minuty w trakcie trwania pakietu, później 0,19/min, 0,09/sms ). Jeśli chodzi o zasięg - Mobile Vikings korzysta z nadajników Playa oraz T-mobile także nie powinno być problemów, na fp nie widziałem jeszcze żadnych skarg w tej kwestii. Moja propozycja jest taka. Zaczynasz korzystać z usług Mobile Vikings, podczas procesu zamawiania karty SIM, wpisz mój adres email: [email protected] w miejscu jak na poniższej grafice. jeśli doładujesz na początku za min. 19 zł, ja przelewam Ci 5 zł na konto bankowe. A co ja z tego mam? - Darmowe doładowanie. Jeśli Ty doładujesz za 19 zł, ja dostaje 190 pkt, które to moge wymienić na doładowanie o tej samej wartości. Proste? Proste W ten sposób można uzbierać pkt na 12 miesięcy doładowań. Zostań Vikingiem , zapraszaj znajomych i zdobywaj kolejne doładowania za darmo! Napisz mi wiadomość prywatną z informacją, a ja przeleje Ci 5 zł. Proste? proste! Zachęcam i czekam na wiadomości ) Zmniejszasz opłaty za telefon i dodatkowo dostajesz pieniądze, czego chcieć więcej ^^ Adres strony: https://mobilevikings.pl/pl/ Przelewam 5 zł za.. :) - Admin - 01-03-2015 13:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |