Mentor poszukiwany! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentor poszukiwany! (/Temat-Mentor-poszukiwany-109587) |
Mentor poszukiwany! - Max998 - 28-02-2015 14:50 Cześć, zauważyłem, że wielu z Was zarabia w tym serwisie fajne sumy pieniędzy. Sam się tym zacząłem interesować ale póki co coś nie mogę znaleźć złotego środka ani ogólnie się w tym odnaleźć dlatego postanowiłem ogłosić się jako poszukujący mentora. Konto na HC posiadam więc mógłbym się jakoś podczepić pod kogoś lub usunąć to i założyć nowe konto jeśli była by potrzeba. Cytat:Od razu zaznaczam, że interesują mnie osoby siedzące w tym serwisie dłużej niż tydzień i zarabiające jakieś pieniądze a nie 1-2 leady na tydzień. Zapraszam tutaj lub na PW! RE: Mentor poszukiwany! - Max998 - 25-07-2015 22:56 Temat do zamknięcia. Mentor poszukiwany! - Hybrid1990 - 06-10-2017 20:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |