Ekspresowy kantor Bitcoin [BTC], Kryptowalut, konto bankowe u Melomana! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Ekspresowy kantor Bitcoin [BTC], Kryptowalut, konto bankowe u Melomana! (/Temat-Ekspresowy-kantor-Bitcoin-BTC-Kryptowalut-konto-bankowe-u-Melomana-109579) |
Ekspresowy kantor Bitcoin [BTC], Kryptowalut, konto bankowe u Melomana! - Meloman - 28-02-2015 13:47 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Kantor Bitcoin i innych kryptowalut! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ KANTOR CHWILOWO ZAWIESZONY! Wiem że niektórzy potrzebują kupić/sprzedać: Bitcoiny [BTC] i inne Kryptowaluty, dlatego właśnie postanowiłem założyć ten kantor. Poniższa lista dokładnie wskaże Ci, jakie są u mnie możliwości wymiany. Dokonując ze mną transakcji nie czynisz tego z anonimową osobą, tylko z zarejestrowaną firmą. Gwarantuję, że każda wymiana odbędzie się w miłej jak i profesjonalnej atmosferze Lista dostępnych opcji wymiany: Bitcoiny [BTC] -->> PLN na konto bankowe PLN na konto bankowe -->> Bitcoiny [BTC] Litecoiny [LTC] -->> PLN PLN -->> Litecoiny [LTC] Wszystkie inne kryptowaluty z taką samą drogą jak powyższe. Płatności: - Pekao SA [wymianę załatwimy natychmiastowo, bo mam ten bank] - mBank [wymianę załatwimy natychmiastowo, bo mam ten bank] - Alior bank [transakcja natychmiastowa] - PKO BP [transakcja natychmiastowa] - Inteligo [transakcja natychmiastowa] - BZWBK [transakcja natychmiastowa] - T-mobile Usługi bankowe [transakcja natychmiastowa] - Millenium bank [transakcja natychmiastowa] - ING Bank Śląski [transakcja natychmiastowa] - Nest Bank [transakcja natychmiastowa] - Bank Pocztowy [transakcja natychmiastowa] - BPH Bank [transakcja natychmiastowa] - Wszystkie inne banki zgodnie z sesją ELIXIR. - Przelew przez pocztę - BTC / LTC Opłata: Poniżej 100zł - 9% Powyżej 100zł - 7% [możliwość negocjacji] Powyżej 1000zł - 5% [tutaj również możliwość negocjacji] Lecz minimum prowizji dla mnie to 5zł. Kontakt: - GG: 42749646 - Telefon: 516 001 855 [śmiało można dzwonić/pisać ] - E-mail: [email protected] - PW na forum, lub post w temacie #Drobne zasady# - Stali klienci mają zniżki z każdą kolejną transakcją, zależnie od wymienianych sum - Przypominam, że podczas transakcji, pokrywasz opłatę występującą na procesorach. - Spełniając wymogi ustaw/dyrektyw o AML & KYC w przypadku podejrzanej transakcji, wymiana zostanie wstrzymana. - Spełniając wymogi ustaw/dyrektyw o AML & KYC wymian bez weryfikacji mogę dokonać do maks. 60 000 PLN. Zapraszam! RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Miko93PL - 28-02-2015 17:06 Zakupiłem dzisiaj BTC od Melomana transakcja przebiegła szybko bo w ciągu 15 minut, bardzo miły kontakt , możliwość negocjacji. Polecam wszystkim współpracę z tym użytkownikiem jeśli chcesz zakupić BTC po dużo lepszych cenach niż w kantorze. RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Meloman - 28-02-2015 23:15 (28-02-2015 17:06)Miko93PL napisał(a): Zakupiłem dzisiaj BTC od Melomana transakcja przebiegła szybko bo w ciągu 15 minut, bardzo miły kontakt , możliwość negocjacji. Polecam wszystkim współpracę z tym użytkownikiem jeśli chcesz zakupić BTC po dużo lepszych cenach niż w kantorze.Polecam się na przyszłość RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Fretax - 02-03-2015 21:17 Wymieniłem dzisiaj BTC na bank, wszystko git, niska prowizja. Polecam. RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Papass - 12-03-2015 17:35 U Melomana wymieniłem bitcoiny na dość dużą kwotę, mimo kiepskiego obeznania w tej walucie. Bardzo dobry kontakt, wytłumaczone po kolei jak przebiega taka wymiana, niska prowizja. Zdecydowanie mogę polecić tego użytkownika, podchodzi do tematu uczciwie i profesjonalnie RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Meloman - 16-03-2015 20:47 (16-03-2015 18:43)dajmoss napisał(a): Sprzedam 4,5 btcW takim razie przejdź do kontaktu ze mną na PW lub GG: 42749646 RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Izythor - 16-03-2015 21:50 Polecam użytkownika, dobry kontakt i szybka transakcja RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - vectorass - 17-03-2015 22:13 Przyjmujesz PayPal? RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - Meloman - 17-03-2015 22:20 Niestety nie, ze względu na to, że osoba po transakcji mogłaby zrobić chargeback RE: Skup oraz sprzedaż BTC u Melomana - banipunz - 17-03-2015 22:36 Rozumiem, ze paypal--->btc odpada A btc--->Paypal? |